Eldom Plus

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Bajki 2C

Barbara - ocena (1) Odebrałam z naprawy ekspress do kawy firmy Krups, wymieniony został... Barbara Adi - ocena (1) Tragedia, tragedia,tragedia obsługa i czas realizacji masakra najgorszy... Adi Jerzy - ocena (1) Nie polecam. Tragicznie długi czas oczekiwania na naprawę. Niekompetencja... Jerzy
Andrzej - opinia (1) Obsługa jak i serwis to dno. Szkoda czasu. Zdecydowanie nie polecam.... Andrzej Marek - opinia (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Ekspres naprawiony bardzo szybko i super... Marek Najgorszy serwis w Trójmieście! (2) Zdecydowanie nie polecam, omijać szerokim łukiem. Oddałam sprawny expres,... Klient Marcin - opinia (1) Ekspres naprawiony na drugi dzień. Działa jak trzeba. polecam!!! Marcin Naprawa szybka, skuteczna i w dobrej cenie. (1) Jedyny minus, to trochę zbyt długa obsługa klientów. Jeden człowiek na... Damian Naprawa miksera (1) Pan od ręki naprawił mój mikser Zelmera. Jestem bardzo zadowolona. Kate Nie polecam kupować sprzęt Candy! (2) Jak kolwiek serwisant bardzo uprzejmy i zna się na swojej pracy, stwoerdził,... Zmywam ręcznie NIGDY WIĘCEJ - zwrócono mi niedziałający piekarnik! (1) Do serwisu oddałam piekarnik który działał sprawnie lecz nie nagrzewał do... Olka Nie polecam (1) Totalny brak profesjonalizmu. Zero kontaktu z klientem, jak się wchodzi do... Klaudia Naprawili, zgubili uszczelkę, chamska obsługa (1) Oddałam do naprawy i konserwacji ekspres. Oczywiście w zestawie dałam dysze... Agata Nie polecam tej firmy (1) Biorą duże pieniądze i nie naprawiają !!!!! Naiwny i to bardzo ufo - opinia (1) bardzo nie miła obsługa... nie polecam! ufo totalne dno ..... (1) od 10 wrzesnia czekam na naprawę zmywarki smeg ..... ta firma to totalne dno... jurek BARDZO DROGI SERWIS (1) Opłata za stwierdzenie, że pralka przecieka, ale nie wiadomo z jakiego powodu... Monika Bardzo szybkie i skuteczne naprawy ekspresów! (1) Oddawałem do naprawy dwa ekspresy. Jeden był naprawiony jeszcze tego samego... Mariusz ekspresy do kawy różnych marek (1) Serwis kompententny, obsługa rzeczowa i szybka. Bez zastrzeżeń. Tomashi Polecam ! tym ktorzy maja tyle czasu aby regularnie odwiedzac ten pseudo-serwis (1) czekajac na czesc zamienna. czekam tak juz 6tydzien. Serwis nie liczy sie z... niezadowolony