Eldom Plus

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Bajki 2C

totalne dno ..... (1) od 10 wrzesnia czekam na naprawę zmywarki smeg ..... ta firma to totalne dno... jurek BARDZO DROGI SERWIS (1) Opłata za stwierdzenie, że pralka przecieka, ale nie wiadomo z jakiego powodu... Monika Potwierdzam wcześniejszą opinię, co do obsługi klientów. (1) Kobieta, która obsługuje klientów w normalnej firmie wyleciała by z pracy po... Ola
Bardzo szybkie i skuteczne naprawy ekspresów! (1) Oddawałem do naprawy dwa ekspresy. Jeden był naprawiony jeszcze tego samego... Mariusz ekspresy do kawy różnych marek (1) Serwis kompententny, obsługa rzeczowa i szybka. Bez zastrzeżeń. Tomashi Polecam ! tym ktorzy maja tyle czasu aby regularnie odwiedzac ten pseudo-serwis (1) czekajac na czesc zamienna. czekam tak juz 6tydzien. Serwis nie liczy sie z... niezadowolony ... (2) 20.05.08 po rzaz pierwszy pojawił się u mnie technik-paprak ( technik nr 23 )... Mariusz Szybko i sprawie :) (1) Oddałam do naprawy expres krups XP7240, jestem bardzo zadowolona z wykonanej... Magdalena Lehmann Dawid - opinia (1) Ja z ta firma nie mialem zadnych problemow, sprzet (mikrofala Whirlpool)... Dawid Zanim cokolwiek dam do naprawy to mocno się zastanowię... (1) Moje perypetie z powyższym zakładem trwały od marca. Dziasiaj mam nadzieję... Ewa Maciejewska