Elektyk3Gd. - ocena (1) Bardzo fajny wybór osprzętu i rozdzielnic, większość na miejscu. Obsługa... Elektyk3Gd. Piotr - ocena (1) Rzetelna firma. Profesjonalne doradztwo i szybka realizacja zamówień. Piotr Damian S. - ocena (1) Wspaniałe wagi polskiej produkcji, polecam. Damian S.
Rybak z Rumi - opinia (1) wagi techniczne przemysłowe - nie do zdarcia. Soft wagi "pod użytkownika"... Rybak z Rumi Kazik - opinia (1) Indywidualne podejście do klienta. Nasz system działa bez zarzutu, a dane... Kazik Katarzyna - opinia (1) Solidna, godna zaufania firma. Po prostu dostawca. Katarzyna Henryk - opinia (1) Solidna firma. Uczciwe pieniądze. Polecam. Henryk ADP - opinia (1) Odbywałem staż w firmie Innovation Code. Świetna atmosfera pracy, a także... ADP G - opinia (1) Kadra dyrektorska niekompetentna. Przez co chyba pracownicy też nie są na... G MK - opinia (1) Wspaniałe miejsce do odbycia stażu. Zawsze miła atmosfera, wszyscy są pomocni... MK WinnerOfDeath - opinia (1) Pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem do pracowników. Codziennie miła... WinnerOfDeath Adam - opinia (1) Firma godna zaufania, zlecenie zrealizowane bez opóźnień i wspaniała jakość... Adam Arkadiusz Kowalewski - opinia (1) Dobra firma polecam usługę. Realizacja na najwyższym poziomie Arkadiusz Kowalewski Paweł Michta - opinia (1) Świetny kontakt, bardzo dobra i rzetelna obsługa. Wszystko zgodnie z... Paweł Michta Michał - opinia (1) Profesjonalizm w każdym detalu. Polecam! Michał Marcin Piasecki - opinia (1) Profesjonalna firma, ma na prawdę dobre produkty, zawsze spotykałem się z... Marcin Piasecki Dobra jakość (1) Dobrej jakości i rzeczowa obsługa - wykonali moje nietypowe zamówienie a same... Mateusz Polecam serdecznie (1) Osoba z kilkuletnim doświadczeniem w spawaniu sieci FO UPC Polska. Dariusz Polecam. (1) Szybko i profesjonalnie, polecam. Jakub Niezwykłe to miejsce (1) Takich miejsc już nie ma! Enzo