Bardzo Dobry Sklep (1) Obsługa bardzo miła, asortyment rozbudowany. Zawsze chętnie służą pomocą.... Aleksander fachowcy iprofesjonaliści 100% zaufania (1) odsługiwali poprzedni domofon rano zgłoszenie i tego samego dnia naprawa .Po... Marcin eCard - doładowanie telefonu (1) Wczoraj rano zrobiłem przelew, aby doładować konto. Pieniądze od razu z konta... Adrian
Dziady! (2) mija 6 tydzień od zgłoszenia awarii domofonu, i nic, cisza. Pan serwisant... bekazet Rumia Porter - jest znacznie lepiej (1) Na terenie Rumi/Redy/Wejherowa jest nowy serwisant. Awaria zgłoszona jednego... Dariusz (....) (1) facet zamiast naprawiać psuje telefony daje rzekomą trzymiesięczną gwarancję... Klient Nie polecam (2) Zdecydowanie nie polecam, firma jest nieprofesjonalna. W sytuacji gdy zostało... Jarek Rzetelna Firma (1) Firma Godna polecenia! w_W Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Kalibracja sprzętowa monitora... Ewa OBSŁUGA (1) Po pierwsze chciałem wytrzymałe wiertła do laminatu. Za chyba 20 zlotych... MS Polecam (1) Panowie w tym serwisie znają się na rzeczy. To profesjonaliści - polecam Henryk przem - opinia (2) kompetentna obsługa i wysoka jakość to dewiza tej firmy - tak w skrócie można... przem Chamska obsługa w dziale obsługi klienta (3) Stanowczo nie polecam. Zostałem potraktowany z góry. Pan z biura obsługi... Kris Błędny numer! (1) Pan, który odbiera bardzo prosił o zmianę danych - ten numer NIE NALEŻY do... xylen Jedna wielka pomyłka! (1) Tylko w ten sposób można nazwać TP SA. oraz ich salon we Wrzeszczu ... i z... f22mas NACIĄGACZE (1) Kupiłam kartę i wydałam tylko pieniądze w błoto Nikt nie odbiera telefonów... klient bardzo niezadowolony TA FIRMA TO POMYŁKA (1) TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE .... ZAKUPIŁEM KARTĘ Z POCZĄTKIEM PAŹDZIERNIKA... J H Rewelacja (1) Świetne miejsce, i rewelacyjna obsługa, z niczym nie ma problemu.. polecam! Daniela DOBRA JAKOŚĆ (1) Miła, profesjonalna obsługa.Kompetentny programista podpowiedział właściwe... Jarosław Konwicki Wreszcie płacimy mniej! (2) Dzięki zaangażowaniu firmy Recontel udało się w naszej firmie znacząco... Tadeusz Rosicki