dot. opinii 'oszustwo" (1) Parę dni temu dostałem informację, iż w wyniku mojej interwencji w błekitnej... A. Oszustwo (1) W styczniu tego roku udałem się do salonu TP ponieważ kończyła mi się umowa.... A. oszuści (1) obiecali usługi których nie są w stanie podłączyć, nikt nie odpowiada na... Gringo
Są ok (1) Są ok. Wiedzą że oferują dobry sprzęt Ker Naprawdę dobry wybór! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę. Przede wszystkim świetnie... Krzysztof POLECAM (1) Zdecydowanie polecam. Fachowo doradzili, ceny odpowiednie, dogodny termin... Michu Firma godna polecenia (1) Witam. Właśnie skończyli u mnie montować alarm. Profesjonalne podejście do... Przemo Beznadziejna firma (1) Nie dajcie się naciągnąć na sprzedawany przez nich ....c - gwarancja to tylko... Ewelina To nieuczciwa firma (2) Zamówiłem w firmie Spectechnika Sp. z o.o. detektor RFD-5 za ponad 3800 PLN,... Wojciech Smorongowicz Ok (1) Polecam szczerze Janusz Biedrona Bardzo dobry wykonawca (1) Bardzo dobry wykonawca wszystko fachowo i solidnie godny polecenia Adam Frejtak Różnie bywa (1) Pracownik nie przedstawia się, prosi aby zadzwonić jeszcze raz, może coś się... dyplodok Polecam (1) Bardzo duży wybór elementów i podzespołów. Fachowa, sprawna i pomocna obsługa. Tomek G.