Tomasz - opinia (1) Najwyższa półka jazd doszkalających ! Jeździłem w kilku ośrodkach i... Tomasz Polecam OSK Elite (1) a w szczegolnosci Pawla - solidnego, profesjonalnego i zaangazowanego w swoja... Artur Polecam wszytskim wahającym sie nad wyborem kursu !! (1) Kurs robiłam niestety gdzie indziej, przez co bardzo żałuje, ponieważ po... Gosia
SUPER polecam!!!!!! (1) INSTUKTORZY SUPER, POZIOM NAUCZANIA WYSOKI I MILA ATMOSFERA;););) GORÁCO... Marysia;) Paweł - opinia (2) Bardzo polecam ten ośrodek, bardzo miła atmosfera, profesjonalne i spokojne... Paweł Potwierdzam poprzednie opinie !!!! :DD (1) :DD Zdaaaałaam za pierwszym razem :DD!!!!! wykłady + jazdy z P. Michałem... Karolina ARTUR! JESTEŚ WIELKI! (1) ZDAŁAM!!! ZDAŁAM!!! ARTUR JESTEŚ WIELKI!!! Wielkie dzięki za Twój spokój,... Ania Super szkoła! (1) Miałam przed egzaminem wykupione jazdy u Pana Michała - bardzo dobry... Natalia Niemożłiwe stało się możliwe:) (2) Ciągle jestem w szoku, że się udało !! a to dzięki Arturowi, który nie tylko... kasia udało się zdać (2) Skorzytałam z lekcji dodatkowych i udało mi się zdać egzamin. Uczniem byłam... dorota POLECAM,POLECAM,POLECAM ARTURA !!!!!!! (2) Nie znam lepszego instruktora od ARTURA !!!Naprawdę bardzo gorąco polecam... Dominika W. Michał B (2) Juz od miesiaca jezdzę po trojmiejskich ulicach, a wszystko to zawdzięczam... Danka Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Zdany egzamin na prawo jazdy! i to za pierwszym podejściem! a wszystko dzięki... Ala POLECAM!!!!!!!! (1) Artur to super nauczyciel i super człowiek. Spokojny i opanowany, wszystko na... Ewelina Król Artur (1) Artur to najbardziej zaj...ty czlowiek jakiego spotkałam....Kilka wykupionych... Natalia Serdecznie polecam ! (1) Serdecznie polecam ! Co prawda korzystałam tylko z jazd dodatkowych ale... Elżbieta