Polecam (2) Polecam gorąco, sympatycznie i skutecznie. In plus wiedza i komunikatywność... Szymon Kat. A (1) Przyjemne zajęcia teoretyczne z p. Michałem. Praktyka z p. Pawłem. Dobre... Paweł POLECAM !! (2) Dziękuję Pawłowi Michałowi i Arturowi za czas i cierpliwość włożone w... Aleksandra
Polecam (1) Kończyłem kurs w innej szkole ,przed egzaminem dokupiłem dodatkowe 2 godz.... Slaw !!!!!!!!!! :):):) (1) Polecam.!! Najlepsza szkoła dla przyszłych kierowców.! Zdałam egzamin za... Magda Tomaszewska KURS GODNY POLECENIA (2) Szkoła na wysokim poziomie Instruktorzy o bardzo wysokiej kulturze... Helena zdalam za pierwszym razem (1) zdałam za pierwszym razem, moim instruktorem był Pan Paweł i z czystym... Ania OGROMNE PODZIEKOWANIE DLA PANA ARTURA ! (2) Zdałam tylko dzięki Panu Arturowi, niestety zaczęłam w innej szkole dopiero... Magdalena Podsiadło Polecam (2) Szkołę wybrałam zupełnie przypadkowo - ze względu na lokalizację i dogodne... Agata Polecam wszystkim! (1) Moj instruktor-Michał ,polecam wszystkim to osk, egzamin zdany za 1 razem :) REETZ bardzo polecam!!!! (1) Wzięłam kilka dodatkowych lekcji i egzamin zdany!!! Polecam zwłaszcza pracę z... Magda z Moreny BARDZO POLECAM!!! (2) Jestem świeżo po zdanym egzaminie na kat. B. Egzamin zdany dzięki jazdom... T POLECAM (1) Polecam!!! Miła atmosfera, przystępne ceny, profesjonalny instruktor Karol... Arek POLECAM! (1) Polecam jak najbardziej Pana Michała, świetny wykwalifikowany... Kamila Polecam !!! (2) Dzisiaj 2 Września 2010 o gpodz: 19:00 zdałem na prawo jazdy kat B i bardzo... Krzysiek K. GORĄCO POLECAM PAWŁA SZCZEPANIAKA!!!!!! (1) GORĄCO POLECAM!!!!!! Wykupiłam kilka dodatkowych godzin jazdy z instruktorem... ANETA S. PODZIEKOWANIE DLA PANA ARTURA (1) Mysle, ze profesjonalizm oraz perfekcje Pana Artura najlepiej oddaja... Wdzieczna kursantka super-polecam (2) Wczoraj miałam egzamin i zdałam za pierwszym razem. Wykłady i jazdy miałam z... Madzia Polecam w 10000000000000000000000% (2) Pan Artur Olszewski to prawdziwy pasjonat i profesjonalista ! Jestem osobą... Marek GORĄCO POLECAM ! (1) POLECAM SERDECZNIE - KATEGORIA B1 ZDANA ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM - W ELITE TO... Eliasz