Najlepsi z najlepszych!!! (2) Rewelacyjne podejście instruktora do kursanta, jazdy odbywają się w bardzo... Marcin S. martyna - opinia (2) Dzięki Elite i panu Olszewskiemu szczęśliwie zdałam egzamin i jestem ogromnie... martyna Madzia z Gdyni - opinia (2) Polecam szkołę z czystym sumieniem. Jazdy jak na prawdziwym egzaminie, z... Madzia z Gdyni
WIELKIE DZIĘKUJĘ ! (1) Wielkie DZIĘKUJĘ za profesjonalną naukę a przede wszystkim za cierpliwość... Kasia Malik OSK ELITE polecam! (2) Prawdziwie Elitarna szkoła – profesjonalizm, 100% zaangażowania... Magda M. Pan Artur najlepszy! (2) Po zdanym egzaminie mama powiedziała mi, że skończył się pewien etap mojego... Aleksandra Wyszecka Polecam instruktora Artura Olszewskiego (2) Dzień po zdaniu egzaminu praktycznego, emocje zeszły... Godzina dziesięć... Milena Grajkowska Prawko zdane za pierwszym razem :D (2) Bardzo chciałbym podziękować Arturowi i Michałowi za wzorową współpracę.... Krzysiek po zdanym egzaminie 19-stego czerwca ;) (3) polecam bo Spod skrzydeł instruktora Artura Olszewskiego każdy wyjdzie ze... SYLWINKA Pan Artur Olszewski to cudotwrca ! (2) Pragne w tym miejscu gorco podziekowa Panu Arturowi za to ,e w kocu... Justyna Na prawdę elitarna szkoła! (2) Wspaniali instruktorzy z ogromnym doświadczeniem, znający się na robocie.... Bartek Profesjonlne podejście do kursanta (2) Wcześniej pięć razy bezskutecznie podchodziłam do egzaminu praktycznego na... Monika :> (2) wszystko na najwyzszym poziomie. duzo cennych uwag i wskazowek, niezwykla... paulina Gosia - opinia (2) OSK Elite jest profesjonalnym ośrodkiem szkoleniowym dla przyszłych... Gosia Polecam Elite (2) Mialam problemy z poprzednimi naukami jazdy,cale szczescie trafilam do... Agnieszka Lukasz.G. (2) Nic do zarzucenia:) Wszystko bardzo dobrze i dokladnie tlumaczone wielo... Lukasz Ginter POLECAM!!! (2) bardzo dobra szkoła nauki jazdy, profesjonalne, przyjacielskie, bezstresowe... Wojciech Zieliński Serdecznie polecam! (2) Bardzo polecam wyjątkowego instruktora Artura Olszewskiego, szczególnie tym... MAGDA K. Polecam (1) Serdecznie polecam OSK "Elite" a w szczególności Pana Artura... Beata Najlepsi na wybrzeżu ! (1) Nie mogłam wybrać lepiej. Począwszy od przesympatycznej i bezproblemowej... Marcysia