Bardzo Polecam (2) Bardzo polecam tą firmę. Miałem przyjemność uczyć się od 3 osób w tej firmie... Mateusz TYLKO OSK ELITE !!! (2) Kończąc kurs w innej szkole jazdy, będąc bardzo rozczarowaną i skutecznie... Emilia Mega profeska ! (2) Mega profesjonalnie uczciwie i sympatycznie ! Wykłady z Panem Grzesiem bardzo... Emil
Szczerze polecam OSK Elite! (2) Wielu moich znajomych rozpoczynało naukę jazdy w tym samym czasie co ja, ale... Tomek REWELACYJNA SZKOŁA POLECAM!!! (2) PO NIEUDANYM KURSIE W INNEJ SZKOLE UMÓWIŁAM SIĘ NA JAZDY Z P.ARTUREM... SYLWIA ELITE - (1) Elite - Elitarne Szkolenie Kierowców Pragne w tym miejscu gorco podziekowa... Asia Polecam serdecznie ! (2) Pan Artur Olszewski z ktorym mialem przyjemnosc jezdzic podchodzil do nauki... Bartosz Klein Ocena (2) Pragę tą szkołę polecić każdemu kto chcesz w szybkim czasie dostać upragnione... Michał Gebert :) profesjonalna szkoła Polecam! (2) Gorąco polecam szkołę Elite i instruktorów tam pracujących. Zapisując się na... Agnieszka Polecam OSK ELITE! Pan Artur Olszewski Najlepszy! (4) Bardzo dziekuję za naukę jazdy - taką, jaka powinna naprawdę być! Pełen... sandra Bardzo polecam! (2) Polecam szkolenie w OSK Elite! Przygotowują perfekcyjnie do egzaminu.... Łukasz Pełen profesjonalizm i zaangażowanie ! (1) Profesjonalna szkoła, w której uczą prawdziwi pasjonaci i ludzie cenieni w... Ewa Gorąco Polecam!!! (2) mila atmosfera, super instruktorzy dzieki ktorym zdalem za pierwszym razem!!! Piotrek p.Artur Olszewski (1) super pod każdym względem,profesjnalizm, zaangazowanie.spokoj i cierpliwość. Bożena K. Pełen profresjonalizm i zaangażowanie ! (1) Elite to szkoła z tradycjami , w której najważniejszy jest kursant i... Malwina GORĄCO POLECAM!!!!! (2) Gorąco polecam OSK Elite. Czesia Zamościńska i Artur Olszewski to prawdziwi... Asia Polecam OSK ELITE !!! :) (2) Wykupiłam kilka dodatkowych godzin jazd w OSK ELITE z polecenia koleżanek,... Faustyna ELITE ??? REWELKAAAA!! :) (1) Aż niewiem co napisać bo wszystko jest poniżej ale... w skrócie to pełen... Mega zadowolona Angel Bezapelacyjnie nr 1 ! Pełna profeska ! (2) Wielkie wyrazy uznania za pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Szukając... Malwina !!! POLECAM WSZYSTKIM !!! PASJA, PROFESJONALIZM !!! SUPER !!! (3) Ogłaszam wszem i wobec że OSK Elite to najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców... Maksymilian Dobek