Pełen profesjonalizm ! (2) Początkowo miałam obawy przed zapisem na kurs prawa jazdy - czy podołam... Agnes Pełen profesjonalizm (2) Mimo że nie jestem typem króla szos to Elite dała radę wyuczyć mnie na tyle... Maciej Polecam !! (2) Gorąco polecam OSK Elite !!! 100% profesjonalnego przygotowania do egzaminu... AnitaN
Bardzo Polecam (2) Bardzo polecam tą firmę. Miałem przyjemność uczyć się od 3 osób w tej firmie... Mateusz TYLKO OSK ELITE !!! (2) Kończąc kurs w innej szkole jazdy, będąc bardzo rozczarowaną i skutecznie... Emilia Mega profeska ! (2) Mega profesjonalnie uczciwie i sympatycznie ! Wykłady z Panem Grzesiem bardzo... Emil Szczerze polecam OSK Elite! (2) Wielu moich znajomych rozpoczynało naukę jazdy w tym samym czasie co ja, ale... Tomek REWELACYJNA SZKOŁA POLECAM!!! (2) PO NIEUDANYM KURSIE W INNEJ SZKOLE UMÓWIŁAM SIĘ NA JAZDY Z P.ARTUREM... SYLWIA ELITE - (1) Elite - Elitarne Szkolenie Kierowców Pragne w tym miejscu gorco podziekowa... Asia Polecam serdecznie ! (2) Pan Artur Olszewski z ktorym mialem przyjemnosc jezdzic podchodzil do nauki... Bartosz Klein Ocena (2) Pragę tą szkołę polecić każdemu kto chcesz w szybkim czasie dostać upragnione... Michał Gebert :) profesjonalna szkoła Polecam! (2) Gorąco polecam szkołę Elite i instruktorów tam pracujących. Zapisując się na... Agnieszka Polecam OSK ELITE! Pan Artur Olszewski Najlepszy! (4) Bardzo dziekuję za naukę jazdy - taką, jaka powinna naprawdę być! Pełen... sandra Bardzo polecam! (2) Polecam szkolenie w OSK Elite! Przygotowują perfekcyjnie do egzaminu.... Łukasz Pełen profesjonalizm i zaangażowanie ! (1) Profesjonalna szkoła, w której uczą prawdziwi pasjonaci i ludzie cenieni w... Ewa Gorąco Polecam!!! (2) mila atmosfera, super instruktorzy dzieki ktorym zdalem za pierwszym razem!!! Piotrek p.Artur Olszewski (1) super pod każdym względem,profesjnalizm, zaangazowanie.spokoj i cierpliwość. Bożena K. Pełen profresjonalizm i zaangażowanie ! (1) Elite to szkoła z tradycjami , w której najważniejszy jest kursant i... Malwina GORĄCO POLECAM!!!!! (2) Gorąco polecam OSK Elite. Czesia Zamościńska i Artur Olszewski to prawdziwi... Asia Polecam OSK ELITE !!! :) (2) Wykupiłam kilka dodatkowych godzin jazd w OSK ELITE z polecenia koleżanek,... Faustyna