Najlepszy ośrodek (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku po jazdach z panem Arturem... Jakub Brzeźnicki OSK ELITE – NAJLEPSZY WYBÓR ! (1) Nauka w OSK ELITE to czysta przyjemność. Dziękuję serdecznie za wysoki i... Magda Polecam :D (1) Super instruktorzy, super podejście, nauka na najwyższym poziomie :) Dzięki... Justyna
Najlepsze OSK (1) Bardzo miła obsługa, ciekawe zajęcia, stan pojazdów bardzo dobry, Najlepsze OSK Najlepsza szkoła jazdy (1) Nikt nie przygotuje Was lepiej niż osk Elite. Zdane za pierwszym, naprawdę... Kacper G Kuba - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Elite, podczas kursu pierwszy raz w życiu usiadłem za... Kuba OSK ELITE! Naprawde Elitarne Szkolenie Kierowców! (1) Ośrodek i jego Elitarna Ekipa razem z głównym dyrygentem-profesjonalistą... Rafał Szczerze polecam OSK Elite! (1) Oceny tej szkoły jazdy w internecie absolutnie nie mijają się z prawdą, czym... Joanna Sikorska Osk Elit (1) Gorąco POLECAM !!!! Szczególnie jazdy z Tomkiem wszystko na spokojnie... Patryk Gorąco polecam! (1) Bardzo gorąco polecam wszystkim OSK Elite!. Byłem kursantem Pana Artura... Adam Zbroszczyk Polecam OSK Elite (1) Gdy wybierałam OSK Elite, sugerowałam się opiniami zamieszczonymi w... Monika M. !!! Pełen Profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto stoi przed wyborem ośrodka... Agata Joanna - opinia (1) świetna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta bardzo dobre... Joanna Super (1) Super szkoła, profesjonalny wykładowca, świetne przygotowanie do egzaminu,... krystian Gorąco polecam!!! Egzamin zdałem za pierwszym razem!!! (1) Po odbytym kursie w pewnym Osk w Kartuzach miałem paru miesięczną przerwę w... Pinio Olszanowski NAJLEPSI!!!! (1) Zdecydowanie polecam! Najlepszy ośrodek nauki jazdy. Jestem bardzo wymajającą... Beata Mega fajna atmosfera :) (1) Mega fajna atmosfera do przyjaznej nauki daje wymierne efekty :) :) :)... Marek Polecam! (1) Wykupiłam w OSK Elite jazdy dodatkowe przed egzaminem. Jeździłam z Panią... Beata Jesteście the best:) (2) Zdałam za 1 razem!!!!! Dzięki Czesi i Arturowi za jazdy, a panu Grzesiowi za... Kasia Brzozowska Polecam (2) Teoria przeprowadzona bardzo rzeczowo i zrozumiale, jazdy przebiegły w miłej... Klaudia