Najlepszy wybór! (2) Dzięki ciekawie prowadzonej teorii oraz przyjemnych jazdach oba egzaminy... Beniamin Warto skorzystać !!!!!!!!! (2) Witam. Właśnie zaliczyłem egzamin za pierwszym podejściem. Co tu dużo pisać... Damian OSK ELITE (2) Lekcje prowadzone w interesujący sposób, nauka jazdy przeszła świetnie i w... Krzysiek
100% zadowolenia, profesjonalność oraz motywacja ! (2) Świetnie prowadzone lekcje teoretyczne, sytuacje z życia wzięte, poczucie... Oskar G. Polecam!!! (1) Polecam serdecznie OSK Elite!!! Profesjonalna i przesympatyczna obsługa na... Michalina Szczerze polecam. (2) Polecam tę szkołę jazdy! Jazdy po trasach egzaminacyjnych, przydatne... Adam NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W GDAŃSKU!!!! (2) Szkoła zapewnia kursy z bardzo kompetentnymi instruktorami, przemiłą... Marta Pełna satysfakcja (2) Kurs na prawo jazdy kategorii B, który niedawno ukończyłem w OSK Elite... Maksymilian Grużewski Kamil M - opinia (1) Polecam, elite to gwarancja sukcesu :), choć zdałem za 2 razem to i tak... Kamil M Aga - opinia (2) Najlepsza szkoła w Trójmieście, polecam gorąco! ; ddd Aga OSK ELITE NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (2) Serdecznie polecam:) Miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Bardzo... Natalia Bławat Najlepsza szkoła (2) Osk elite jest naprawdę dobrą szkołą skoro chłopak jak ja przed szkołą nie... Artur Pełen profesjonalizm ! (2) Początkowo miałam obawy przed zapisem na kurs prawa jazdy - czy podołam... Agnes Pełen profesjonalizm (2) Mimo że nie jestem typem króla szos to Elite dała radę wyuczyć mnie na tyle... Maciej Polecam !! (2) Gorąco polecam OSK Elite !!! 100% profesjonalnego przygotowania do egzaminu... AnitaN Bardzo Polecam (2) Bardzo polecam tą firmę. Miałem przyjemność uczyć się od 3 osób w tej firmie... Mateusz TYLKO OSK ELITE !!! (2) Kończąc kurs w innej szkole jazdy, będąc bardzo rozczarowaną i skutecznie... Emilia Mega profeska ! (2) Mega profesjonalnie uczciwie i sympatycznie ! Wykłady z Panem Grzesiem bardzo... Emil Szczerze polecam OSK Elite! (2) Wielu moich znajomych rozpoczynało naukę jazdy w tym samym czasie co ja, ale... Tomek REWELACYJNA SZKOŁA POLECAM!!! (2) PO NIEUDANYM KURSIE W INNEJ SZKOLE UMÓWIŁAM SIĘ NA JAZDY Z P.ARTUREM... SYLWIA