ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Bardzo dobra szkoła:) (1) Polecam szkołę ze względu na profesjonalizm i dużą wiedzę przekazywaną... Marta Polecam (1) W zeszły piątek po dłuższej przerwie od kursu (operacja kolana) zdałem prawko... Tomek Prawko (1) Dzisiaj zdałem prawko (B) za pierwszym razem !! Szkoła super i przygotowanie... Paweł
POLECAM!!! (1) Polecam!!! Znakomita szkoła. Profesjonalnie, sympatycznie i jak się okazało... kasiaMK GORĄCO POLECAM! (1) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem wcześniej nie mając... meg ABSOLUTNIE POLECAM! (1) Absolutnie polecam tą szkołę. Ja swoje prawko zdałam za drugim podejściem.... Helena Szkoła na 6:) (1) Egzamin na prawo jazdy to jedna z bardziej stresującej rzeczy w życiu, ale... karolina Polecam szkole oraz p. instruktora Macka (1) Polecam szkole i w szczegolnosci instruktora p.Macka. W aucie panuje super... Nikodem Polecam, szczególnie praktykę u Krzyśka Pawlisza na kategorię A (2) Bardzo fajna szkoła. Obsługa bardzo miła. Wykładowca Janek rzeczowy i... Maciek Lange Polecam (1) Witam:) Jestem po kursie w tej szkole, egzamin teoretyczny i praktyczny... Kasia Jak najbardziej polecam! (1) Dziękuję ELKA SCHOOL za solidną naukę jazdy a w szczególności gorące... Patrycja Natalia Rudak - opinia (1) Polecam Elke School w 100% ! Wczoraj podeszlam do egzaminu praktycznego i... Natalia Rudak szkoła na 6!!!!! (1) Tego nie da się opisać jaka tam jest atmosfera,poziom nauczania,wytłumaczenia... kreiter Szkoła na 6 (1) Gorąco polecam wykłady z Jankiem ma anielska cierpliwość i odpowiada na... Bilski Przemek Zdecydowanie TAK!!! (1) Z całego serca polecam ELKĘ SCHOOL. Sympatyczna i kompetentna obsługa w... Asia z Gdyni Szczerze polecam! Gwarancja perfekcyjnego przygotowania do egzaminu państwowego! :) (2) Bardzo długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły nauki jazy. W końcu... Karol . - opinia (1) Elka School polecam wszystkim , jesteście najlepsi ! Zdałam egzamin za... . :D (1) Egzamin zdany za drugim razem, świetna atmosfera podczas wykładów z teorii,... MP stokrotka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie tą szkołę. Jeździć nauczyłam... stokrotka Najlepsza szkoła z najlepszym instruktorem p. Dariuszem Jabłonskim!!! (1) Nie znam słów żeby oddać Wam jak bardzo jestem zadowolona z nauki jazdy w tej... Milena S.