ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

ZDAŁAM! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem (30.10.2012 r.), natomiast... Paulina Zdałam!!! (2) szkoła super! Panie w biurze super! instruktor Darek też super! Nawet kubek w... Małgosia Ś Polecam ElkaSchool !! (1) Polecam tą szkołę jazdy ! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu . Bardzo... Ewelina 94
Najlepsza szkoła jazdy (1) W "Elce" instruktorzy są sumienni, zawsze o czasie, w trakcie jazdy z... Barti004 POLECAM (1) bardzo polecam, szczególnie instruktorkę Marię Pułas, cierpliwa i skuteczna :) asia Polecam (1) Zdecydowanie polecam ELKA SCHOOL. Zdałam za drugim razem! Teoria z Panem... Aga Oczywiscie: Elka School i niezastapiona p. Edyta! (1) Pisza, ze najlepsza szkola jazdy - nie klamia! Polecam Elke School. Wielkie... Ewa P. BAAAARDZO POLECAM ELKĘ SCHOOL SZCZEGÓLNIE JAZDY Z EDYTĄ KAMIŃSKĄ (2) Do zrobienia prawa jazdy zbieralam sie od lat wiec gdy wreszcie sie... Hania O. The Best! (1) Zdałem za pierwszym razem, szkoła super, a instruktora Darka J. polecam... Maver1ck kursant - opinia (1) wszystko miło i fajnie. zdałem za pierwszym - polecam kursant Polecam ElkaSchool! (1) Świetne biuro, profesjonalna obsługa, zawsze uśmiechnięta, idealny wykładowca... Olga ZDAŁEM ZA PIERWSZYM , POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁE (1) Witam . Zdałem za pierwszym razem, bardzo dziekuje pani Edycie za pomoc jaką... Aleksander I.S. - opinia (1) Zdecydowanie polecam Elke School, a przede wszystkim mojego cudownego... I.S. THE BEST w Trójmieście ! kat. A - instruktor Janek Michel (1) na 40-tke zachciało mi się jeździć na moto. Jako " świeżynka" poszłam i ...... Dagmara Bardzo polecam! ;) (1) Dzis zdalam egzamin za 2 podejsciem ;) Bardzo polecam, szczegolnie paniom,... Joanna Z. TA SZKOLA JEST SUPER (1) Gorąco polecam ELKE SCHOOL, a w szczególności Piotra Kowerdej jeżeli ktoś... Radek S. ZDALAM!!!!!! :) WOJTUS TO DLA CIEBIE (1) POLECAM SZKOŁĘ ELKA SCHOOL WSZYSTKIM TYM, KTORZY NIE WIERZĄ WE WŁASNE SIŁY I... JUSTYNA BANAŚ Polecam! (1) Zdałam za drugim razem. Teoria przekazana w bardzo ciekawy i też zabawny... DS Serdecznie polecam! (1) Jest to z pewnością najlepsza szkoła jazdy! Miła atmosfera w biurze, w którym... Natalia Polecam!!!! (1) Świetna szkoła, wykłady na wysokim poziomie prowadzone w bardzo przyjemnej... Anna