ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM!!! (1) Zdałem za 1 razem!!! Bardzo miła atmosfera zarówno na wykładach, jak i w... Wojciech G Elka School Gdynia Centrum (1) Bardzo przystępne terminy jazd dostosowane specjalnie dla kursanta,... Adam Kocić Zdałam! Podziękowania dla Michała Rutkowskiego (1) W tym tygodniu nadeszła ta piękna chwila ;) Zdałam egzamin na prawo... Karolina Wejherowo
Daria Wójcik - profesjonalna instruktorka. (1) Dziękuję Darii za profesjonalną naukę jazdy i olbrzymie wsparcie, które... Agnieszka Daria Wójcik (1) Serdecznie dziękuję Darii za poświęcony czas, za olbrzymie wsparcie którego... AgaaR Jak jeździć to tylko z Elką School :) (1) Po ponad dwuletniej przerwie bez najmniejszego problemu mogłam ukończyć kurs.... Dorota Szczerze polecam (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam Elkę school a w szczególności instruktorkę... Daria POLECAM!! (1) Polecam ELKA SCHOOL! Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Nigdy nie było... Kasia zdałam!!!!!!!!!!! (1) Zdałam w środę za drugim podejściem i z całego serca polecam Elkę wszystkim,... Ania Wspaniała organizacja kursu (1) Rewelacyjnie zorganizowany kurs, zarówno zajęcia praktyczne i teoretyczne.... Joanna S. Serdeczne dzięki dla pani Edyty Kamińskiej (1) Serdeczne dzięki dla pani Edyty Kamińskiej za poświęcony czas i nerwy. Ona... kwiecień elka school (1) Dzis zdalem prawo jazdy. Nawet po dluzszej przerwiemiedzy ostatnia jazda a... pawel k. Wielkie dzięki dla Pani Marii Pułas (1) Właśnie dziś zdałam egzamin praktyczny za 3 razem. Polecam usługi Waszej... Ewelina Nowak Polecam P. Kazimierza - Śródmieście (1) Swoją przygodę z nauką jazdy zaczęłam jako zupełnie "zielona" osoba. W... Beata Alan - opinia (1) Polecam szkółke Alan nauczyli mnie jeździć! (1) szkoła profesjonalnie wyposażona-ciągle się rozwija i inwestuje. Zdałam za... Olga - szcześliwy kierowca do 3, polecam (1) Ciekawie i szybko przeprowadzona teoria oraz niezastąpiona pani Maria która... AnnaM POLECAM (1) Bardzo polecam mojego instruktora Pana Kazimierza Kepke, szczególnie za jego... Michał POLECAM ! (1) Wczoraj zdałam egzamin państwowy ! Serdecznie polecam wszystkim kurs prawa... Magda ZDAŁAM! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem (30.10.2012 r.), natomiast... Paulina