ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Rewelacja (1) Egzamin panstwowy zaliczony za pierwszym razem. Chcialam bardzo podziekowac... Kursantka PORD zaliczony!!! (1) Egzamin zdany! Zdałem za drugim razem, za pierwszym wymusiłem pierwszeństwo.... Łuki naprawde polecam (1) Dzisiaj miałem egzmin w PORD-zie i zdałem za pierwszym razem. Polecam jako... bynia
DARIO GÓRĄ;) (1) TO BYLY NIEZAPOMNIANE CHWILE W TOWARZYSTWIE DARKA PIETRZAKA...SUPER... pani KIEROWNICZKA:) egzamin za pierwszm razem (1) polecam ja zdalam za pierwszm razem czadowa szkola kasia :) (1) Egzamin państwowy ukonczyłam pozytywnym wynikiem za 2 razem ( 1 raz- oblany... Sonia Karolina - opinia (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem, a to wlasnie dzieki Wam, a w... Karolina fajna szkola (1) No ta szkółka jest całkiem fajna;) narazie się jeszcze w niej uczę(mam... wodzu Elka - OSK godny polecenia! (1) Niezmiernie cieszę się że mogę dziś, już po zdanym egzaminie państwowym,... Magda Profesjonalizm w kazdym calu (1) Polecam z cala odpowiedzialnoscia osrodek ELKA SCHOOL profesjonalne biuro... Marta Wszystkie Adasie to spoko chlopaki!!!!! (1) Co moge powiedziec. Dla mnie bajabongo!!!! Elke wybralem... bo tak. Niedlugo... Adaś Elke znasz, prawko zdasz!! :D (1) Zdalem za pierwszym razem !!!!! Moje szczescie nie zna granic :D Polecam... Michal Lorkiewicz