ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

super!!! (1) Zdałem za 1 szym razem i to chyba świadczy najlepie o ośrodku:) zorro Elka School warto skorzystac ;] (1) wspaniala kadra instruktorska, wszelakie informacje zawsze na czas i... Tabiszewski Sebastian grabarski jakub - opinia (1) naprawde fachowi ludzie takich trzeba wszędzie doradza pomoga a nawet... grabarski jakub
:) (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem:) Bardzo serdecznie dziękuję Elce za... ewa mielczarek aż szkoda, że już po kursie! (1) Wczoraj zdałam egzamin ( ZA PIERWSZYM RAZEM!!!). Nię będę się rozpisywać,... Bercia Chcesz prawko? Wybierz Elkę!! (1) Właśnie zdałem egzamin. Wynik pozytywny osiągnięty tylko dzięki Panu... Juliusz rewelacja (1) świetna profesjonalna szkoła i b. rodzinna atmosfera!:) Joanna "Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i pracy" Balzac (1) Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy :-) dlatego też chcę podziękować... Ania za 1-szym razem!!! (1) Jestem wlasnie po egzaminie i zdalem...za pierwszym razem, a wszystko dzieki... Bartek Ł. :) (1) Zdałem za pierwszym razem. Bradzo dziękuję mojemu wspaniałemu instruktorowi... J.K. :-) (1) zdałam za pierwszym razem!! baaaardzo dziękuję instruktorom : Adamowi M. i... Julka H. Monika Z. - opinia (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem z czego niezmiernie sie cieszę.Wielkie... Monika Z. Za pierwszym razem (1) Dzięki Elka! Zdałam za pierwszym razem a to dzięki panu Jurkowi- najlepszy... agata Gorąco polecam! (1) Jeśli chcesz się nauczyć dobrze jeździć samochodem, chciałbyś w przystępny i... Joanna K-P Egzamin (1) "To bedzie czysta formalnosc" - slowa mojego intruktora Adama na dzien przed... Krzysiek ZDAŁAM!!!! (1) CO prawda za drugim razem, ale za pierwszym zrzarły mnie nerwy. Dziekuje Panu... Emilka COŚ PIĘKNEGO ! :) (1) ZDAŁEM EGZAMIN !!! I to za pierwszym podejściem. Jestem zachwycony wysokim... Piotr Zdałem za 1 razem !! :) (1) Elka School to naprawdę Wyższa Szkoła Jazdy, prawdziwie wysoki poziom... Marcin Ś. Ocena części teoretycznej!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam Elke i rewelacyjny sposób przekazu teorii :)) Wykład ze znaków... Mucha Super ELKA (1) Elka School to najlepsza szkoła w trójmieści polecam ją wszystkim, którzy... Angelika