ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

"Pozytywny" :) (1) Jak zdać za pierwszym razem to tylko z Elka School :D a o samej szkole:... Agnieszka Zdałem! (1) A long time ago, in a galaxy far, far away... No to jeszcze raz... w czasach... Kamil Zdałam ! nie za pierwszym razem- ale zdalam i to się liczy......... (1) Zdałam i z tego bardzo się cieszę. Dzięki serdeczne dla Jurka Surały za jego... Wanda Czerlik
Elka NAJleprza na świecie! (1) ZDAŁAM !!!!!!! Dziękuje ogromnie Elceczce! Jesteście najlepsi! Dzieki Wam... Natalia Super super super :-)) (1) Wczoraj o godzinie 11 zdałam swój pierwszy i ostatni egzamin na prawo jazdy.... Ola (Alechandra :-)) Matuszczak Witam wszystkich (1) Jestem bardzo zadowolona z Elki :) Z tego co zdążyłam zauważyć atmosfera... Magda P.S. (1) Na życzenie!!! Wszystkich tu zebranych powiadamiam , że egzaminatorowi... Jarzyna polecam (1) dziekuje najlepszemu instruktorowi Panu Jurkowi , zdałam za pierwszym razem... Jarzyna Nauczanie i atmosfera (1) Jestem bardzo zadowolona z elki school jak narazie za mną 1 krok czyli... Wioletta Falkowska Zdałam!!!! (1) Także zdałam za pierwszym razem;) I wielkie podziękowania dla Janka;)... Aga moj dzien 3.10.08, moja szkoła ELKA SCHOOL (1) zdałammmmmm :) byłam w siódmym niebie kiedy egzaminator powiedzieł po długiej... Kasia F Super szkoła polecam! (1) Egzamin poszedł mi bardzo dobrze , za pierwszym razem, bez problemu wykonalem... Tomasz Zemler Rewelacja! (1) Naprawdę super szkoła. Zdałam za pierwszym razem! Justyna Super (1) Po prostu Super! Aga Gdynia Polecam (1) Na wstępie chciałabym bardzo podziękować najlepszemu instruktorowi w Gdynii... Beata O zdałam!!! (1) hejka wszystkim 16 wrzesnia mialam egzamin i zdalam za 1razem zawdzieczam to... PAULINA POLECAM ELKĘ SCHOOL KAŻDEMU :-) (1) Wczoraj (23 września 2008r.) ZDAŁAM :-) Wielkie dzięki przede wszystkim dla... Gosia Profesjonalnie i bezstresowo (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, szczerze polecam innym.Nigdy nie... Kasia Rysz... Nie szukajcie innej, ta jest najlepsza. :D (1) ELKA SCHOOL to naprawdę Wyższa Szkoła Jazdy, prawdziwie wysoki poziom... Emilia P. Skazana na sukces dzieki Elka School (1) Szczerze polecam kurs nauki jazdy w Elka school. Zawsze balam się jeździc,... betty