ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

TYLKO ELKA POLECAM!!! (1) Zdałam za drugim razem,bo za pierwszym razem rękaw się wydłużył. Dziękuję... Ania Karolinka - opinia (1) Dziś odebrałam swoje upragnione prawo jazdy. Wspomnienia z egzaminu nie będą... Karolinka Najlepsza szkola - profesjonalna szkola (1) Elka school to rewelacyjna szkola. Idac na kurs szukalam szkoly ktora po... 50 za kołkiem :)
Pozdrawiam (1) Dziekuje calemu zespolowi elki za przemila obsluge szczegolnie w biurze,... p Wielkie dzięki Elka School !! (1) na wstępie chciałbym pozdrowić Pana Jurka który uratował świat przed zagładą... Błażej Formella Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła zdecydowanie wychodząca do kursanta z pomocną dłonią, rewelacyjne i... Piotr Woroszyłło Egzamin za pierwszym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoła rewELKA! (1) Zdalem za pierwszym dzieki wielkie wszystkim w elce znakomita atmosfera... Arek Doczekałam się (1) Na wstępie,chciałabym podziękować kierownictwu ośrodka za cała pomoc... Katarzyna Zblewska :) (1) 3 dni temu, 14 stycznia, zdałam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy :).... Dominika Zdane!!! za 1 razem! (1) Zaliczyem państwowy za 1 razem:) Dzięki dla Adama Merty za to że mnie nauczył... Wodzu zdałam za pierwszym razem:) (1) 26.11.2007r. o godzinie 11 odbył sie egzamin praktyczny który zdałam dzięki... wera Zdałam za 1 razem :) 08 styczenia (1) Chciałam bardzo podziękowac Panu Zenkowi to dzięki niemu zdałam.Super... Justyna Dubanowska Niemożliwe stało się możliwe!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem!! Wszystko zawdzięczam mojemu... SYLWIA KOZŁOWSKA ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Miałem przyjemność szlifować swoje umiejętności pod czujnym okiem KRYSTIANA.... Jacek O. Elitarna szkola - egzamin zdany (1) Sytuacja życiowa zmusiła mnie do zrobienia prawa jazdy więc musiałam wybrać... Kasia :)) (1) 8 listopada zdałam egzamin!!!!Wielkie podziękowania dla Krzysia Grądalskiego... Monika SUPER INSTRUKTOR!! SUPER SZKOłA!! (1) Elka to naprawdę super szkoła!! Profesjonaliści w każdym calu, poczucie... Justysia OGROMNE PODZIEKOWANIE DLA KRZYSIA ! (1) Przygotowanie, nauka i skuteczność na najwyższym poziomie. Serdeczne... Tomasz Również polecam... (1) Miła obsługa w biurze, ciekawe i rzeczowe wykłady z licznymi dygresyjkami ;)... Paweł M. zdałam!!!!!!!!!!! (1) 27 pazdziernika zdałam egzamin za pierwszym razem i zawdzięczam to... Madzia