ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

blacha - opinia (1) Super szkoła.Wspólpracowało mi sie z nią bardzo dobzre .Personel jest Ok.... blacha Elka School jest najlepsza!!! (1) Zadowolony w 100% :) Etap teoretyczny i jazdy były przyjemnością i chętnie... Łukasz Profesjonalizm w każdym calu ... (1) Czego by nie powiedzieć o Elka School (z mojego punktu w samych... Katarzyna Kwiatkowska
Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim serdecznie tą właśnie szkołę! Nauka na najwyższym stopniu,... Agnieszka K. POLECAM (1) Wszystkim osobom które zastanawiają się nad wyborem szkoły jazdy polecam ELKA... Magda S. Elka School na 6 =) (1) Baardzo sie ciesze, ze wybralam Elke School :) poniewaz przekonalam sie, ze... Renata z podziękowaniami dla Elki:) (1) W końcu za trzecim razem się udało-zdałam :) Elka School to jedna z... Ola Jaworska:) Tylko Elka:) (1) Ja miałam okazję przekonac się na własnej skórze, że to co mówili moi znajomi... Karolina Nie taki diabeł straszny... :))) (1) ELKA SCHOOL jest najlepszą szkołą w Gdyni i bardzo się cieszę że właśnie tu... Asia Jedna wielka rodzina ELKA SCHOOL (1) Bardzo polecamy wszystkim ten osrodek. Juz trzecia osoba w naszej rodzinie... Basia Elka School (1) Naprawdę polecam wszystkim Elke z całego serca :) Bardzo miła atmosfera,... Bogusia R. SUPER PROFESJONALNA SZKOŁA!! (1) NA WSTĘPIE CHCIAŁEM JESZCZE RAZ SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ CAŁEJ ZAŁODZE. DZIĘKI... KIEROWCA ZDANE ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM! (1) Gorąco polecam kurs w Elka School! Zdałam za pierwszym razem, co zawdzięczam... Karolina Zdałam za pierwszym razem :) kat.B (1) Dziękuję Panu Jerzemu S. za cierpliwość, sympatyczne podejście, no i przede... KaTru Gorąco polecam ELKA SCHOOL (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam szkołę jak i mojego nauczyciela Jacka... Magda Krzysztof K. - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem! Wielkie dzięki dla całej Elki a w szczególności... Krzysztof K. Naprawdę warto :) (1) Witam, jestem bardzo zadowolony gdyż udało mi się zdać za PIERWSZYM razem.... Waldemar K. Najlepsza szkoła :) (1) A jednak można zdać za pierwszym razem :) trzeba tylko wybrać dobrą szkołę -... blanka Napawde LUDZIE z PASJĄ :) (2) Po przykrej porażce w innej szkole-w ELCE pełen sukces w dniu dzisiejszym.To... KAROLINA ZADOWOLONA!!! (1) Dziś zdałam egzamin za 2 podejściem, warunki pogodowe były bardzo... artystka Ania