ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Wyższa Szkoła Jazdy... (1) ..w/w słowa całkowicie oddają charakter tej szkoły, a przy tym określają... Iza_tka Pozdrowienia dla pana Jurka! (1) Jak zdawać prawo jazdy to tylko z nim! :D Daria REWELACJA - naprawdę polecam (1) Zdecydowanie polecam "Elkę" tym którzy jeszcze mają obawy przed wyjazdem na... Edyta M.
Polecam!!! (1) Czesc, zdałem za pierwszym razem :) Przemiła obsługa, wysoki poziom... Remik LIGA MISTRZÓW (1) Z sentymentem dźwięczą w uszach- Bliżej prawej, bliżej prawej ulubione słowa... Anna Słoma Godna polecenia !!!!!!! (1) Dzisiaj odebrałam swój upragniony dokumencik. Szkoła jak najbardziej godna... Hania Ch. Polecam !! (2) Polecam zdałem za DRUGIM razem, ponieważ pierwszy egzamin zawaliłem z MOJEJ... Robert ELKA SCHOOL jest tylko jedna! (1) Panuje tu przyjazna atmosfera, cała ekipa elki jest spoko, a instruktorzy są... Małgosia B. :) (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, swietnie przygotowani i cierpliwi... ola PODZIĘKOWANIE (1) EGZAMIN ZDAŁAM ZA DRUGIM PODEJŚCIEM PODCZAS PIERWSZEGO POLEGŁAM NA RĘKAWIE.... SYLWIA Zdalem za pierwszym razem ! (1) Wczoraj zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem ! Dużo stresu było,... Adam Podziękowania!!!!! (1) Wczoraj zdałam egzamin za pierwszy podejściem! Dziękuję serdecznie Krzysiowi... Justyna Dziękuję :) (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni !!! :) Zdałam przy pierwszym... Malwa Podziękowania :) (1) Kilkanaście godzin temu usłyszałam: egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym!... Gosia Ch. W 100 % POLECAM :) (1) Dziś udało mi się zdać prawo jazdy :) W bardzo dużej mierze zawdzięczam to... PAtrycja Wielka ocena dla Wielkiej Szkoly ! (2) ELKA SCHOOL najlepsza szkoła w Trójmieście! Jest to szkoła spisująca się na... Gosia M. Elka School czyli number 1 w Trójmieście!!! (2) Zacznę od tego,że dziś o 8.30 w Pordzie zdałam egzamin za pierwszym razem i... Aleksandra R.-W. Zdecydowanie najlepsi ... :):) (3) Tak szczęśliwie się złożyło, że egzamin zdałam za pierwszym razem! :) Z tego... Natalia Ocena szkoły (1) Tydzień temu zdałam egzamin państwowy za 2 razem.Szkoła jest... Monika Zdałam! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, doświadczeni i sympatyczni instruktorzy a w... Agata