ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM WSZYSTKIM ELKĘ SCHOOL :):) (1) NADSZEDŁ TEN UPRAGNIONY DZIEŃ!!! TAK! 17.09.2009R ZDAŁAM EGZAMIN:):):)... esti Normalnie jestem zachwycona - dziś zdałam egz za 1 podejściem :) (1) Jeśli jeszcze ktokolwiek z Was nie zdecydował się na wybór ośrodka nauki... Paula Łukomska Elkaschool (1) Super szkółka:) Jestem zadowolona koleżanka mi ją poleciła gdyż też tu robiła... Wioletka:)
Hurra ! (1) Dzięki ELCE SCHOOL dziś zdałam egzamin na pierwszym razem ! Sama do tej pory... Marta MONIKASOBCZYK (1) ŚWIETNA SZKOLA .ATMOSFERA NA WYKLADACH I JAZDACH NATURALNIE BOMBA A ROWNIEZ... MONIKA SOBCZYK INSTRUKTOR NA MEDAL!!! (1) Nauka jazdy w Elka School to sama przyjemność! Szczególnie polecam... Lucyna !!! (1) Super szkola:) Instruktorzy tez:) zdalam za pierwszym razem i napewno pomogla... Agata M. ...nasza elka... (1) hey.... zarówno jak i moi poprzednicy, jak i Ci, co się jeszcze nie... Leszek TYLKO ELKA SCHOOL:-))) NIE EKSPERYMENTUJECIE -SZKODA KASY (1) Witam wszystkich.:-) Jeśli zastanawiacie się nad wyborem szkoły to tylko... Roksi. Szczerze polecam (1) wszystkich instruktorów a w szczególności Artura i Edytę!! Dużo poświęconego... Sebastian Nauka jazdy i nie tylko ;) (1) Jestem bardzo zadowolony z całego kursu. Jako jeden z nielicznych kursantów z... Grzegorz Kucik Z PEWNOŚCIĄ NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!Dzięki ELCE oczywiście i jej wspaniałej kadrze.... Marcelina Super szkoła (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu oraz nauki jaką wyniosłem z tej... Irek Najlepszy osrodek L (1) Jestem juz szczesliwie po pierwszym egzaminie :) pierwsze podejscie no i... Lukasz Warpas Już po wszystkim (1) Jak najbardziej polecam Elka-School Gdynia. Zdałem za 3cim razem, ale to z... Paweł K. Polecam wszystkim:) (1) Dziś zdałam prawo jazdy - za pierwszym razem :) Z początku wydawało mi się to... Ola NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE :) (1) Na wstępie chciałabym podziękowć bardzo serdecznie Panu Jurkowi S :) Panie... Ewelina Najlepsza szkoła w Gdyni ;-) (1) Moje wykłady prowadził Jan Michel, super atmosfera, bardzo dużo się... Natalia Garczyńska zdałam za pierwszym razem! (1) Szkoła świetna, bardzo wysoki poziom nauczania, wszystko jasno i bardzo... Dorota ELKA - to jest to :-) (1) Co tu dużo pisać, po prostu świetna szkoła! Wykłady? Pełen profesjonalizm,... Rider^^