ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

kat. A za pierwszym podejściem:P (1) jakiś czas temu zdałem prawko za pierwszym razem:) i tutaj chciałem... chmielu Najlepsza szkoła!! (1) Najlepsza szkoła!! Paweł :) (1) Szkołę oczywiście wszystkim bardzo polecam, profesjonalne podejscie do... Asia!
suuper (1) Profesjonalnie przygotowana teoria, wykładowcy gotowi odpowiedzieć na każde... Agnieszka Super (1) Polecam szkołę Elka z wielu powodów, pełen profesjonalizm i nauka na... Michał Śmigielski Polecam wszystkim :) (1) Teoria prowadzona była bardzo fachowo i z dużą dozą humoru, dzięki czemu... Tomek Zdałam za 2-gim razem :):) (1) Wczoraj zadałam śpiewająco:) Dzięki bardzo dużej cierpliwośći instruktorów p.... Karolina Naprawdę warto !!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecić Wam tą szkołę :) jest naprawdę fajna można... Michał Potrykus Fajowsko (1) Jak na razie to super. Wykładowcy ( Tomasz Murawiew i Jan Michel) w bardzo... Tomasz Banasiak Panie Piotrze-dziękuję!!!!!!!!! (1) Dzisiaj niemożliwe stało się możliwe - wróciłam do PORD na miejscu... Sabina Jak najbardziej tak (1) Polecam wszystkim chcącym solidnie nauczyć się prowadzić autko i zdać jak... Robert.B "ELKA SCHOOL JEST WIELKA" - PRAWDA BEZ GADANIA (1) W zeszły Piątek 13.11 (tak, tak niby pechowy dzień) zdałem za pierwszym razem... Krzysztof Pitrowski Polecam :))) Dziękuję p Maćkowi !!! (1) Super szkoła!!!! Zdałam za 2 razem !!!!A wszystko zawdzięczam mojemu... Marzena Polecam! (1) Naprawdę polecam, zdałem dzisiaj za pierwszym razem :) wysoki poziom... Łukasz Jak najbardziej polecam :] (1) Bardzo polecam tą szkołę ;) Pan Łukasz nauczył mnie wszystkiego do egzaminu w... Damian Pobłocki Polecam (1) Dzięki takiemu a nie innemu przygotowaniu mnie do egzaminu który odbył się... Daniel Polecam! (1) Profesjonalny ośrodek szkolenia kierowców! Miła atmosfera i podczas teorii i... Natalka:) Pozytywnie! (1) 12.10.2009 zdałam egzamin. Elka school to świetny wybór. Dobrze dobrana,... Pierdoła :) ;) (1) Egzamin zdany za drugim podejściem, za pierwszym nerwy zżarły mnie na pasie... Marta Be. Zdałam :):):) (1) Wybór tej szkoły był chyba najlepszą decyzją jaką mogłam podjąć. Przyjażni i... Ania