ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Zdałam za pierwszym podejściem! :) (1) Wielkie podziękowania dla mojego instruktora Krzysztofa Pawlisza - lepszego... Katja Skuteczna i przyjemna nauka (1) Dzieki tej szkole nauczylam sie wszystkich niezbednych zasad obowiazujacych w... Magdalena Skibniewska Egzamin zdany przy drugim podejsciu! (2) Zdalem!!!!!!!!!!! Teoria w elce prowadzona w bardzo przyjemny i latwy do... Marek
Elka jest naprawdę wielka! (1) Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy! Jedno podejście i z głowy ;) A tak... Asia Dominika - opinia (1) Prawko zdane :) wszystko dzięki profesjonalnemu szkoleniu w Elce! Jest to z... Dominika Magdalena Bramińska - opinia (1) Bardzo sympatyczna i przyjazna ludziom szkoła. Miałam wspaniałego instruktora... Magdalena Bramińska nauka na najwyższym poziomie! (1) Mam nadzieje, że wszyscy Ci którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły... Wiola Leszek - opinia (1) Naprawdę świetna szkoła, a instruktor Marcin to swój chłop ;D Leszek Najlepsza szkoła w 3-mieście! (1) Dziękuję wszystkim pracownikom szkoły za nie zapomniane wrażenia, które... Mateusz G. Elka School najlepszą szkołą jazdy! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w tej szkole. Cena przystępna, a wartość... Bartłomiej Wiśniewski Sympatycznie i skutecznie (1) Człowiek czasem myśli , że wie już wszystko o przepisach ruchu drogowego ,... Łukasz Skibicki gorąco polecam !!! (1) Na kurs zapisywałem się z koleżanką i tu od razu miła niespodzianka -... EO GDY NA PRAWKO PRZYJDZIE PORA... ---> ELKA SCHOOL NAJLEPSZA SZKOŁA!!! (1) Panowie, Panie! Jeśli zdanie prawka macie w planie wybierzcie Elkę School -... Asia Elka jest wielka:) (1) Zdałam za pierwszym razem,a to tylko dzięki instruktorowi Panu Piotrowi... Hania Elka School Gdynia to dobry wybór (1) Powiem wprost: jeżeli szukacie idealnej szkoły nauki jazdy to Elka School... Aga Ratajczak Tylko elka school !!!! :) (1) 15.01.2010 Szczesliwa data,zdałam egzamin za pierwszym razem !!! :)Dlatego... Karolina Pozytyw :) (1) Dziś zdałam egzamin na prawko :) Przy tej okazji chciała serdecznie... Kasia Gaul ELKA SCHOOL NAJLEPSZA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) JEDEN WIELKI MEGA POZYTYW! Każdy kto wybierze Elkę School na pewno się nie... Ania Pozytywne (1) Polecam wszystkim osobom zainteresowanym kursem na Prawo Jazdy kategorii B... Paweł Nic dodać, nic ująć! (1) Szkoła profesjonalna ze świetnym podejściem do kursanta. Obsługa jest bardzo... skrim