ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Gorąco polecam !!! (1) W tej szkole wykupiłam tylko kilka godzin dodatkowych. I żałuję,że nie cały... Katarzyna Szczuko Szczerze polecam (1) Przed kursem zastanawiałem się nad wyborem trochę tańszej szkoły osiedlowej,... Adam Super szkoła nie ma lepszej (1) Polecam wszystkim ELKA SCHOOL wysoki poziom pod względem teoretycznym i... Kazimierz
Rzeczywiście wyższa szkoła jazdy! (1) Elka School zadziwiła mnie już od samego początku kursu teoretycznego- nie... Mateusz POLECAM! (1) Jak najbardziej polecam Elkę School! Janek Michel - świetnie, rzetelne... Vilfredo najlepsza szkola w gdyni (1) W wielu szkolach juz bylam na jazdy dodatkowe ale w ELKA SCHOOL bylo... Pani belfer Jestem już kierowcą! Dzięki ELKA SCHOOL!!! (1) Zdałam dzisiaj za trzecim razem. Serdecznie dziękuję wszystkim którzy... Ula Ż. SUPER ELKA (1) Zdałem egzamin państwowy dlatego bardzo chciałbym podziękować całej ekipie... Tomasz Skowron super szkoła (1) Polecam wszystkim Elke. Po pierwsze miła obsługa w biurze, po drugie wykłady... Marlena B. Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu przyszłemu kierowcy Elkę School.... Dorota P. Polecam (1) Edytka Kamińska, super instruktorka i super człowiek (poza szkoleniem mozna... Anna Pankau Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Najlepsza szkoła w Trójmieście, a może nawet w całej... Anna Pankau Jak najbradziej polecam wszystkim.... (1) Wielkie podziękowania dla Pani Edyty K.!!! Głównie za Pani wskazówki i... Michał K. POLECAM ELKE SCHOOL!! (1) Zdałam w sierpniu tego roku za drugim razem nie udało mi się za pierwszym... Agnieszka Dawidowska no wreszcie ;) (1) Polecam wszystkim Elka School, dzięki której wreszcie mam prawko :) Zajęcia... Magda Wielki POZYTYW (1) Bardzo polecam E. S . :) sympatyczni instruktorzy (szczególnie mój ) ,... Martyna polecam (1) Naprawde polecam szkole, po pierwsze panuje tam wspaniala atmosfera, az... Magda ;) świetna szkoła :) (1) Dziś miałam egzamin na prawo jazdy- zdałam za pierwszym razem! Polecam Elka... Kamila Re:D - opinia (1) Wiec tak na wstepie zaznacze to ze egzamin na kat A zdalem za 1 razem,i nic... Re:D Aga - opinia (1) Ostatnio ukończyłam kurs na prawo jazdy kat. A w ELCE i zdałam egzamin w... Aga