ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Bardzo polecam. (1) Zajęcia teoretyczne> Prowadzone wzorcowo, wszelkie wątpliwości wyjaśniane są... Jan Zdałam za pierszym razem ! (1) Duże podziękowania dla mojego drugiego instruktora Adama Chmielewskiego za... Małgosia B. The best :)) (1) Zdałam! Zdałam!! Zdałam!!! Za pierwszym razem :-D hehe niesamowite uczucie... Roma :)
Polecam (1) Polecam Elke wszystkim, którzy mocno się stresują. Miły kontakt, przyjaźni... O. Jazda na automacie to poezja . (1) Jedyna szkoła przystosowana pod każdym względem . Biuro,wykłady, ilość samoch... Ł.W SUPER SZKOŁA (2) My uczymy z pasją... to nie jest pusty slogan reklamowy.Przekonałem się om... Daniel Okroy POLECAM! (1) Przede wszystkim chciałabym podziękować mojemu instruktorowi Krzyśkowi P. za:... Ola Szczerze polecam - elka jest super :) (1) Egzamin zdałem za trzecim razem ale i tak ogromnie się cieszę! Fajny ośrodek,... Michał p. Jacek Podgórski (1) Dopiero będę zaczynać jazdy, przydzielono mi Pana Jacka Podgórskiego, proszę... Pirelka Opinia (2) Witam. Będę zaczynał dopiero jazdy i został mi przydzielony Pan Jacek... Majkel ZDAŁAM!!!! (1) ZDA£AM!!!!! :-))) Witam wszystkich serdecznie. Muszę powiedzieć ,że... Monika Elka jest ok:) (1) Kurs szkolenia w tempie ekspresowym - tydzień teorii. Profesjonalizm... iwona Zdałam za pierwszym podejściem! :) (1) Wielkie podziękowania dla mojego instruktora Krzysztofa Pawlisza - lepszego... Katja Skuteczna i przyjemna nauka (1) Dzieki tej szkole nauczylam sie wszystkich niezbednych zasad obowiazujacych w... Magdalena Skibniewska Egzamin zdany przy drugim podejsciu! (2) Zdalem!!!!!!!!!!! Teoria w elce prowadzona w bardzo przyjemny i latwy do... Marek Elka jest naprawdę wielka! (1) Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy! Jedno podejście i z głowy ;) A tak... Asia Dominika - opinia (1) Prawko zdane :) wszystko dzięki profesjonalnemu szkoleniu w Elce! Jest to z... Dominika Magdalena Bramińska - opinia (1) Bardzo sympatyczna i przyjazna ludziom szkoła. Miałam wspaniałego instruktora... Magdalena Bramińska nauka na najwyższym poziomie! (1) Mam nadzieje, że wszyscy Ci którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły... Wiola Leszek - opinia (1) Naprawdę świetna szkoła, a instruktor Marcin to swój chłop ;D Leszek