ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Magda - opinia (1) Wczoraj odebrałam swój upragniony kawałek ,,plastikowego szczęścia". A... Magda Elka School to świetny wybór! Polecam! (1) Przedwczoraj zdałam egzamin za drugim razem! Jestem bardzo szczęśliwa!... Patrycja Zdałam:-)) (1) Wczoraj około godziny 7.20 rano usłyszałam upragnione słowa "egzamin... Iwona P.
!!! (1) ZDAŁAM!! za drugim razem, ale się udało! A to wszystko dzięki wspaniałemu... Klaudia K. Elka School, czyli bardzo dobra szkoła :) (1) Zapisałem się na kurs prawa jazdy do "Elki". Nigdy nie żałowałem i nie będę... Marcin z Wejherowa edyta jesteś naj !!!! (1) zdałam za drugim podejściem,!to dla mnie wielki sukces, ponieważ nie byłam... MADZIA Udało się za pierwszy podejściem:) (1) Moje zmagania z prawo jazdy to długa historia. Po trzech nieudanych próbach... Ania F. dalej nie mogę w to uwierzyć ! (1) zdałam egzamin za pierwszym razem !!! mimo że od mojego piekła w PORDzie... Karolina Bardzo polecam. (1) Zajęcia teoretyczne> Prowadzone wzorcowo, wszelkie wątpliwości wyjaśniane są... Jan Zdałam za pierszym razem ! (1) Duże podziękowania dla mojego drugiego instruktora Adama Chmielewskiego za... Małgosia B. The best :)) (1) Zdałam! Zdałam!! Zdałam!!! Za pierwszym razem :-D hehe niesamowite uczucie... Roma :) Polecam (1) Polecam Elke wszystkim, którzy mocno się stresują. Miły kontakt, przyjaźni... O. Jazda na automacie to poezja . (1) Jedyna szkoła przystosowana pod każdym względem . Biuro,wykłady, ilość samoch... Ł.W SUPER SZKOŁA (2) My uczymy z pasją... to nie jest pusty slogan reklamowy.Przekonałem się om... Daniel Okroy POLECAM! (1) Przede wszystkim chciałabym podziękować mojemu instruktorowi Krzyśkowi P. za:... Ola Szczerze polecam - elka jest super :) (1) Egzamin zdałem za trzecim razem ale i tak ogromnie się cieszę! Fajny ośrodek,... Michał p. Jacek Podgórski (1) Dopiero będę zaczynać jazdy, przydzielono mi Pana Jacka Podgórskiego, proszę... Pirelka Opinia (2) Witam. Będę zaczynał dopiero jazdy i został mi przydzielony Pan Jacek... Majkel ZDAŁAM!!!! (1) ZDA£AM!!!!! :-))) Witam wszystkich serdecznie. Muszę powiedzieć ,że... Monika Elka jest ok:) (1) Kurs szkolenia w tempie ekspresowym - tydzień teorii. Profesjonalizm... iwona