ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Zdałem za 1 razem:D (1) Wybrałem tą szkołę ze względu na same dobre opnie otrzymane od znajomych.... Maciej Głowacki Polecam! (1) Rewelacyjna szkoła, bardzo sympatyczna i przyjazna atmosfera. Zdałam... Marta Serdecznie polecam;) (1) Elkab to najlepsza z moich szkół jazdy. Wykupiłam tu dodatkowe godziny i w... Jagoda
"L" (1) Właśnie zdałam egzamin w PORD. Za trzecim razem, ale po pierwszej jeździe po... Anna Jędrzejczak Gorąco polecam! (1) Szkoła niesamowita! Wszyscy którzy w niej pracują są nadzwyczaj życzliwymi... Olcia ;) Polecam! (1) Cały kurs minął mi w mgnieniu oka. Najpierw teoria przeprowadzona z ogromnym... Asia Najlepsza!!! (1) Elka school to brzmi dumnie! Z całą pewnością mogę to powiedzieć.... AniaCz Pani Maria !!! (1) Ciezko mi sie wypowiedziec na temat calego kursu, poniewaz w osrodku tym... B.K. Polecam! (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie, w naprawdę miłej atmosferze... Michał Marszandt :D Zdałam za pierwszym razem! :) (1) Super szkoła polecam wszystkim! Serdeczne podziękowania i uściski dla Pana... Agniesyka O Dobra szkoła. Polecam (1) Naprawde solidnie uczą jeżdzić i przygotowują do egzaminów. Duża ilość... Maciej rewelacja :) (1) Jak najbardziej polecam, wykładowca mający ogromną wiedzę, potrafiący... Ewela :) Magda - opinia (1) Wczoraj odebrałam swój upragniony kawałek ,,plastikowego szczęścia". A... Magda Elka School to świetny wybór! Polecam! (1) Przedwczoraj zdałam egzamin za drugim razem! Jestem bardzo szczęśliwa!... Patrycja Zdałam:-)) (1) Wczoraj około godziny 7.20 rano usłyszałam upragnione słowa "egzamin... Iwona P. !!! (1) ZDAŁAM!! za drugim razem, ale się udało! A to wszystko dzięki wspaniałemu... Klaudia K. Elka School, czyli bardzo dobra szkoła :) (1) Zapisałem się na kurs prawa jazdy do "Elki". Nigdy nie żałowałem i nie będę... Marcin z Wejherowa edyta jesteś naj !!!! (1) zdałam za drugim podejściem,!to dla mnie wielki sukces, ponieważ nie byłam... MADZIA Udało się za pierwszy podejściem:) (1) Moje zmagania z prawo jazdy to długa historia. Po trzech nieudanych próbach... Ania F. dalej nie mogę w to uwierzyć ! (1) zdałam egzamin za pierwszym razem !!! mimo że od mojego piekła w PORDzie... Karolina