ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Jestem kierowcą! (1) Egzamin zdany za trzecim podejściem. Polecam Elka School wszystkim, którzy... Jola PPS-PROFESJONALNIE PRZYJEMNIE SKUTECZNIE (1) Tak w skrócie można scharakteryzować szkołę. Bardzo profesjonalne podejście... E.C. new Driver - Barbasia (1) Zdałam!!! To niesamowite, że po tak długiej przerwie (5 lat) zdałam za drugim... Barbasia
NAJLEPSZY OSK W GDYNI !! (1) W środę zdałem egzamin na kategorie B za 1 razem !! Dziekuję bardzo mojej... Michał ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Zdalam egzamin na prawo jazdy!!!chcialabym serdecznie podziekowac Czarkowi... Paulina P. zdałam:) (1) za pierwszym razem po..10latach przerwy:) i to chyba dostatecznie przekonuje... kasia Super eLka :P (1) Zdałem dziś za pierwszym razem polecam serdecznie :) Kamilek Zdałam!!! (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na tę szkołę. Choć potrzebowałam tylko... Ala Zdałem za 1 razem:D (1) Wybrałem tą szkołę ze względu na same dobre opnie otrzymane od znajomych.... Maciej Głowacki Polecam! (1) Rewelacyjna szkoła, bardzo sympatyczna i przyjazna atmosfera. Zdałam... Marta Serdecznie polecam;) (1) Elkab to najlepsza z moich szkół jazdy. Wykupiłam tu dodatkowe godziny i w... Jagoda "L" (1) Właśnie zdałam egzamin w PORD. Za trzecim razem, ale po pierwszej jeździe po... Anna Jędrzejczak Gorąco polecam! (1) Szkoła niesamowita! Wszyscy którzy w niej pracują są nadzwyczaj życzliwymi... Olcia ;) Polecam! (1) Cały kurs minął mi w mgnieniu oka. Najpierw teoria przeprowadzona z ogromnym... Asia Najlepsza!!! (1) Elka school to brzmi dumnie! Z całą pewnością mogę to powiedzieć.... AniaCz Pani Maria !!! (1) Ciezko mi sie wypowiedziec na temat calego kursu, poniewaz w osrodku tym... B.K. Polecam! (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie, w naprawdę miłej atmosferze... Michał Marszandt :D Zdałam za pierwszym razem! :) (1) Super szkoła polecam wszystkim! Serdeczne podziękowania i uściski dla Pana... Agniesyka O Dobra szkoła. Polecam (1) Naprawde solidnie uczą jeżdzić i przygotowują do egzaminów. Duża ilość... Maciej rewelacja :) (1) Jak najbardziej polecam, wykładowca mający ogromną wiedzę, potrafiący... Ewela :)