ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam ELKE (1) Dla tych ktorzy szukaja dobrej szkoły polecam szczerze ELKE, znajdziecie tam... Gosia Super SZKOŁA - super instruktor AREK 17 ;-) (1) Moim zdaniem rewelacyjna szkoła - zero problemów z formalnościami, teoria w... Piotrek Piech. Rewelacja! (1) Elka School posiada wyszkoloną i przygotowaną do profesjonalnego podejścia do... Bartek B.
Super !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Elka School. Moją instruktorką była p. Edyta... Anna Pirógowska Elka School - tak powinno być w każdej szkole! (1) Witam! Chciałem serdecznie podziękować za naukę teoretyczną Jankowi (nie da... Piotr W. Git malina!!!! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Jeśli ktoś nie tylko chce zdać, ale chce... - ja- ;P Wojtek L. - opinia (1) Wczoraj zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem! Wielkie podziękowania... Wojtek L. Zdałem za 1szym razem :) (1) Wczoraj zdałem prawko kat. A za pierwszym podejściem :) bez żadnych... Bartek H. POLECAM !!! (1) Jak najbardziej polecam!!! bardzo miła i profesjonalna obsługa, wszystko... Marta Polecam (1) Super szkoła, poziom nauczania dość wysoki. Janek wykłada bardzo ciekawie i z... Agata B świetna szkoła (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdyni, którą śmiało mogę polecić każdemu.... Michał Szukasz dobrej szkoły? Idź do ELKI SCHOOL! (1) Profesjonalna obsługa, instruktorzy o wysokich kwalifikacjach, a egzamin... Jacek Polecam Elka School (1) Udało się !!! Dołączyłam do grona kierowców. A to zasługa moich wspaniałych... beata p. Polecam :) (1) Bardzo fajny ośrodek, obsługa jeszcze lepsza ;] Grześ KRÓLOWA SZOS :D (2) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości usług... Iza Adrian - opinia (1) Pełna profeska, szkoła doskonale przygotowuje kierowców. Adrian polecam (1) Zadałem za pierwszym razem. Jeździłem zalednie 25-30 minut i do PORDU:D Jako... Michał Ś Zdałam! (1) Podziękowania dla Rafała Langowskiego za bardzo dobre przygotowanie do jazdy!... Karolina Zdecydowanie polecam Elkę !!! (1) Właśnie dziś zdałam egzamin państwowy i już nie mogę się doczekać kiedy... Aga Marta - opinia (1) elka najlepsza! dziś zdałam wymarzone prawko, co w dużej mierze jest zasługą... Marta