ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

kat A za pierwszym razem (1) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem prawko kategorii A. Chciałbym podziękować... Mirek Szkoła warta polecenia. (1) Zdałem za pierwszym razem to mówi samo za siebie, personel- do rany przyłóż,... Adrian Jupiii (1) Zdalam za pierwszym razem, jestem bardzo zadowolona i dziekuje pardzo Adamowi... Natalia
Rewelacja ! (1) Dzisiaj wreszcie zaliczyłem egzamin prawa jazdy kat. B z wynikiem pozytywnym... Kamil M Elka jest Wielka (1) Polecam serdecznie szkołę, jest idealna. Obsługa na bardzo wysokim poziomie,... Izabela B. kat. A - egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Z całego serca polecam eLkę, a przede wszystkim instruktora Krzysztofa... Pat Dziękuję i polecam !!! (1) Egzamin i w moim przypadku zaliczony pomyślnie:) Polecam z całym... Magda Super!!! (1) Szkoła fajna, wykładowcy mili i pomocni, instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali... Gosia R. Profesjonaliści (1) Dzisiaj,tj 20 lipca o 11:45 zacząłem egzamin na kategorię A...około 12:30... Jareqw Polecam! (1) Profesjonalne podejscie. Wyklady bardzo dobrze prowadzone przez Jana Michela... Kuba Super szkoła ! (1) Pan Krzysztof Pawlisz jest MISTRZEM w nauczaniu młodych adeptów sztuki jazdy... Robert Super szkoła ! (1) Chyba najlepszy OSK w trójmieście, super atmosfera i wg. wszystko na wysokim... Michał Neubauer Prawko (1) Dzisiaj moja przygoda z prawkiem dobiegła końca. Rezultat -wynik pozytywny.... Gienek (Kazach) Egzamin zdany (1) Zdałam dzisiaj za pierwszym razem :) Dziękuje zespołowi Elki za... Lina Dauksaite ELKA PIERWSZA KLASA :) (1) dziś zdałam EGZAMIN za II podejściem :) juuupi :) pierwsze podejście (19 dni... MAGDALENA MAJEWSKA Polecam ;) (1) Solidne przygotowanie do samodzielnej jazdy i egzaminu. Mila atmosfera, pelen... Natalia patrycja p. - opinia (1) szkoła jest bardzo fajna.Instruktorzy bardzo cierpliwi i naprawdę umieją... patrycja p. Polecam (1) Jeśli ktoś się zastanawia jaką szkołę wybrać to powinien wybrać Elka School!... Jarek M. Polecam ELKE ; )) (1) Gorąco polecam nauke w ELCE . Bardzo miła i bezproblemowa obsługa . Zajęcia... Kuba Gorąco polecam! (1) Świetne zajęcia teoretyczne, prowadzone są z pasją i humorem. Fenomenalne... Ania