ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam wszystkim! :D (1) Wczoraj zdałam na kat. B. Polecam wszystkim ELKA SCHOOL - nie mam nic do... pola Sukces! (1) I już do CV można dodać prawo jazdy kat. B :) Udało się za drugim razem, bez... Ania Sikora Kategoria A (1) Dziś zdałem egzamin kategorii A po kursie w Elka School (oczywiście w... Krzychu
polecam! (1) zdałam za pierwszym razem! ;D baaardzo dziękuję instruktorowi Adamowi C! za... Oli Szkoła na poziomie:))) (1) Jeżeli stajecie przed wyborem szkoły,w krórej nauczycie się jeździć to z cała... Agnieszka Elka jest wielka;-) (1) Wkońcu się udało, egzamin zdany, bez błednie! Gdyby nie stres, udałoby się... Kamila Cz. POLECAM (1) Polecam tą szkołę ich profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta... Krzysiek Zdałem za pierwszym razem (1) Dzięki wspaniałemu instruktorowi Maćkowi Z.(nr 15) zdałem prawo jazdy za... Mateusz K Jak zdać bezstresowo - kilka rad (1) Egzamin zdany (wczoraj) za drugim razem. Ilość godzin: 39. Instruktor: Rafał... Elżbieta siuper szkólka (1) polecam wszystkim którzy nie umieja jezdzić a chcą sie nauczyc pan Jurek was... kamisia24 ELKA SCHOOL TO PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Elka School to miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta obsługa, nierzadko w... Dorota S. / Jemioła ;)) Najlepsza szkoła jaką znam. (1) Najlepsza szkoła jaką znam. Profesjonalnie i co ważne z humorem... Marcin Polecam Elkę School! (1) Jeżeli ktoś decyduje się na kurs prawa jazdy to jedyną godną polecenia... Absolwentka Elki:) Sensei JANUSZ S. (1) Zdany egzamin na prawko ( 1 podejscie ) ! : D Polecam gorąco Pana Janusza, z... Kuźniaa TO SZKOŁA MARZEŃ (1) ZACZĘŁAM DOŚĆ PÓŹNO MYŚLEĆ O SOBIE JAKO O KIEROWCY. NIE DAWAŁAM WIARY, ŻE TAK... MARIA D. Uratowany przez MACIEJA ZIELIŃSKIEGO- POLECAM!!! (1) Witam wszystkich ,chcę w tym miejscu zlożyć podziękowanie dla Macieja... Grzegorz Jacek Podgórski - wspaniały instruktor :) (1) Gorąco polecam szkołę i instruktora Jacka Podgórskiego, z którym nauka jazdy... Kinga Polecam (1) To szkoła jazdy w której uczą z pasją.Szczególnie polecam instruktora Pana... Iwona Ciężar prawa jazdy w portfelu - bezcenny :) (1) Myślałam, że jestem nie do nauczenia, wciąż popełniałam jakieś głupie błędy,... Ania ELKA REWELKA : ) (1) Ośrodek jest super! Miła obsługa,teoria prowadzona bardzo fajnie z dużą dozą... P.