ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam (1) Polecam Elka school, a w szczególności instruktora Janusza Sowę - cierpliwy,... AnKa Polecam (1) Uczestniczyłam w 2-tygodniowych zajęciach teoretycznych, po czym odbyłam kurs... Ania ELKA JEST WIELKA (1) Polecam wszystkim ELKĘ SCHOOL. Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem,... Karolina
Paweł - opinia (1) Polecam szkołę Elka School jak najbardziej. Teorię skończyłem bardzo szybko.... Paweł M. Elka jest wielka (1) Zdałem w środę prawo jazdy, zostałem świetnie przygotowany. Zarówno teoria... Paweł Elka jest Wielka;) (1) We wtorek zdałam egzamin państwowy, bez większego stresu, ponieważ byłam... Natalia Alicja - opinia (1) Polecam wszystkim ELKĘ SCHOOL. Zdałam egzamin prawa jazdy kategorii B za... Alicja Wioletta - opinia (1) Dzisiaj wreszcie zaliczyłam egzamin prawa jazdy kat. B z wynikiem pozytywnym... Wioletta Super Szkóła (1) Polecam ELKA SCHOOL wszystkim niepełnosprawnym i nie tylko. Zdałem dziś... Piotr Pawojazdy kat A - zdane za 1szym razem (2) Witam Wlasnie zdalem na kat A za pierwszym razem. Nauczanie praktyczne -... Pawel Profesjonalizm (2) Elka school jest naprawdę bardzo solidną i profesjonalną szkołą jazdy. Jestem... Filip Czachowski Kategoria A (2) Wszystkim polecam naukę w Elka school!!! Prawo jazdy na kat. A zdałam za... Angelika ...Elka jest wielka (1) Pełna kulturka i profesjonalizm! Na pewno nikt się nie zawiedzie! krzysiek ;] Polecam - ELKA JEST WIELKA! (1) Wszystko świetnie i nic więcej nie trzeba dodawać. Pełen profesjonalizm a co... Ewelina O, jestem na TAK :) (1) Szkołę wybrałam z powodu 5-dniowego przygotowania teoretycznego, co było mi... Kinga K. Zdaj za pierwszym razem (1) Ta szkoła to rewelacja,właśnie dziś zdałam za pierwszym razem, ale to przede... Brygida niezła (1) polecam podejscie do egzaminow w elce na kat. A. szczegolnie milo wspominam... krzy Gratuluję sobie wyboru szkoły :-) (1) Apel do wszystkich, którzy zwlekają z kursami na prawo jazdy bo w siebie nie... kasia Bardzo Polecam ELKA SCHOOOL!!!! (1) Rok temu przeczytałem w gazecie, że Elka School organizuje kurs prawo jazdy... Łukasz Skuza NR 1 !!!!!!!!!!!! (1) I ja również zaliczam się do szczęśliwców. Właśnie dziś zdałam w "pechowy"... BASIA