ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Alan - opinia (2) Do Elki trafiłem po rankingu. Wybrałem najlepszy ośrodek według opinii... Alan Ewelajn - opinia (1) Wybierając się na kurs prawa jazdy spodziewałam się instruktora, ponieważ w... Ewelajn Profesjonalne podejście do sprawy (1) Świetna organizacja od początku do końca. Teoria - dużo wariantów zajęć, co... Leszek
REWELACJA!!! (1) W Elce brałam jedynie godziny dodatkowe, i w ciągu 10 godzin z panem Januszem... pakazapaka Rewelacyjna szkoła jazdy (1) Właśnie dzisiaj zdałem egzamin i to dzięki rewelacyjnej, bardzo wymagającej i... Andrzej Kobiela POLECAM WSZYSTKIM ELKĘ (1) Dzisiaj zdałem za 1 razem!! A teraz do rzeczy. Wykłady przeprowadzone... MrKrolik Profesionalne podejście polecam w 100% (1) Serdeczne podziękowania dla pana Janusza Sowy mój egzamin zakończył sie... Agnieszka Stryjewska Podziękowanie (1) "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o których warto walczyć do samego końca" 7... Anna Wehe Polecam (1) Bardzo mili instruktorzy i cierpliwi, wykłady prowadzone z humorem i... Agata POLECAM (1) Polecam wszystkim, szkoła naprawdę super. Zdałam za pierwszym razem!! W... Magda prawko na motocykl (1) Polecam serdecznie wszystkim tą szkołę. Moim instruktorem na kat. A był... Przemek Chlebowski Zdałam! ;) (1) Serdeczne podziękowania dla Marcina S., wspaniałego instruktora ze stalowymi... Dorota ;) Polecam wszystkim! :D (1) Wczoraj zdałam na kat. B. Polecam wszystkim ELKA SCHOOL - nie mam nic do... pola Sukces! (1) I już do CV można dodać prawo jazdy kat. B :) Udało się za drugim razem, bez... Ania Sikora Kategoria A (1) Dziś zdałem egzamin kategorii A po kursie w Elka School (oczywiście w... Krzychu polecam! (1) zdałam za pierwszym razem! ;D baaardzo dziękuję instruktorowi Adamowi C! za... Oli Szkoła na poziomie:))) (1) Jeżeli stajecie przed wyborem szkoły,w krórej nauczycie się jeździć to z cała... Agnieszka Elka jest wielka;-) (1) Wkońcu się udało, egzamin zdany, bez błednie! Gdyby nie stres, udałoby się... Kamila Cz. POLECAM (1) Polecam tą szkołę ich profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta... Krzysiek Zdałem za pierwszym razem (1) Dzięki wspaniałemu instruktorowi Maćkowi Z.(nr 15) zdałem prawo jazdy za... Mateusz K