ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

UDAŁO SIĘ :D (2) Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy :) Super szkoła, super wykładowcy, super... Madzia Huuuurrrrrraaaa!!!!!! (1) Dziękuję CI ELKO KOCHANA!!Dzięki wielkie dla mojej instruktorki... Beata Gwiazdeczka - opinia (1) Zdecydowanie polecam elke school i mojego cudownego instruktora Janka.... Gwiazdeczka
Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Elkę wszystkim, którzy chcą się dobrze nauczyć jeździć.... Kuba Zadowolona:) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, którzy zastanwaiają się nad wyborem szkoły... Magda K. Rewalacja ale... (1) Jeśli chodzi o wykłady to jest rewelacja!!! Puki co mam 5h przejechane więc o... Krzysiek Polecam, polecam, polecam (1) Miła atmosfer, cierpliwi instruktorzy. Jazdy z MARYSIĄ były dla mnie samą... Magdalena Polecam (1) Polecam wszystkim tę szkołę! Teoria trwa bardzo krótko, wykłady są jasne,... Piotr Sokołowski Alan - opinia (2) Do Elki trafiłem po rankingu. Wybrałem najlepszy ośrodek według opinii... Alan Ewelajn - opinia (1) Wybierając się na kurs prawa jazdy spodziewałam się instruktora, ponieważ w... Ewelajn Profesjonalne podejście do sprawy (1) Świetna organizacja od początku do końca. Teoria - dużo wariantów zajęć, co... Leszek REWELACJA!!! (1) W Elce brałam jedynie godziny dodatkowe, i w ciągu 10 godzin z panem Januszem... pakazapaka Rewelacyjna szkoła jazdy (1) Właśnie dzisiaj zdałem egzamin i to dzięki rewelacyjnej, bardzo wymagającej i... Andrzej Kobiela POLECAM WSZYSTKIM ELKĘ (1) Dzisiaj zdałem za 1 razem!! A teraz do rzeczy. Wykłady przeprowadzone... MrKrolik Profesionalne podejście polecam w 100% (1) Serdeczne podziękowania dla pana Janusza Sowy mój egzamin zakończył sie... Agnieszka Stryjewska Podziękowanie (1) "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o których warto walczyć do samego końca" 7... Anna Wehe Polecam (1) Bardzo mili instruktorzy i cierpliwi, wykłady prowadzone z humorem i... Agata POLECAM (1) Polecam wszystkim, szkoła naprawdę super. Zdałam za pierwszym razem!! W... Magda prawko na motocykl (1) Polecam serdecznie wszystkim tą szkołę. Moim instruktorem na kat. A był... Przemek Chlebowski Zdałam! ;) (1) Serdeczne podziękowania dla Marcina S., wspaniałego instruktora ze stalowymi... Dorota ;)