ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

WIELKIE DZIĘKI (1) To było konkretne, szybkie i skuteczne. Zdałam za pierwszym razem. Serdecznie... Ola kat. A (1) Rewelacyjny instruktor KRZYSZTOF PAWLISZ, wszystkim polecam , zdałem za... Andrzej Zdałam, zdałam, zdałam :-) (2) Udało mi się zdać prawo jazdy kat. B , co prawda za trzecim razem ale ważne,... szczęśliwa absolwentka
Udalo sie ! (1) Chcialam bardzo podziekowac p. Wojtkowi - moj instruktor, ktory wiele ze mna... Dominika Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo dobrze prowadzona teoria - na luzie, bezproblemowo wszystko zrozumiale... Michał B. Elka jest wielka :) (1) Zdałam dzisiaj za 1 podejściem:) Niesamowita radość tym bardziej,że stres... Basia Ch, Naprawdę świetna kadra instruktorska (2) Jezeli ktoś szuka profesjonalnego przygotowania do egzaminu prawa jazdy,... Skowronek PORD zwalczony (3) Egzamin zaliczony. A to wszystko dzięki Elce Shool. A przedewszystkim dziki... sebcia92 Elka school- czy warto? TAK !! (1) Witam! Postaram się krótko zdać moją opinię na temat tej właśnie szkoły... Paweł LEJDIS -jestem na tak (1) Jak wszyscy goraco polecam tą szkołe ! Bardzo dziekuje Agnieszce za... Monika .T JESTEM NA TAK (1) Po prostu pełen profesjonalizm połączony z niezwykłą uprzejmością. Miło jest... Pióro egzamin na kat A zdany za pierwszym podejsciem po długiej przerwie (1) Po 6 latach od ostatniego oblanego egzaminu, do którego wtedy przygotowywała... Marcin O. Razer - opinia (1) Ocena po dodatkowym szkoleniu Razer Najlepsza szkola jazdy ! (2) Szukajac szkoly jazdy glownie opieralam sie na opiniach znajomych i... Daria Rewelacyjna szkoła!!!!! (1) Dziś załam egzamin państwowy w pierwszym terminie !!! Dzięki wykładom... Natalia Cuda się zdarzają : ) (1) I taki cud i mi się przytrafił kiedy zdałam egzamin w lutym tego roku po... Agata M. to prawda - przybyliście żeby nas nauczać! (1) ludzie! jeśli kiedykolwiek będziecie chcieli zapisać się na kurs prawa jazdy... iza Bo LEJDIS muszą się trzymać razem !!! :D (2) Zacznę od tego,że ZDAŁAM EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM:* Do Lejdis School... Małgosia Ch. Maciej Zieliński (1) Dobry wieczór, 09.11.2010 zdałam po raz drugi egzamin (tym razem u Pana... Marta Jak chcesz zdać za pierwszym razem to tylko z nimi... (1) Ja zdawałem dzisiaj na kategorie A.Poszedłem jak burza ale to Twoja zasługa... Paweł