ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!! (1) EGZAMIN ZDANY za drugim razem!!!, a wszystko to zawdzięczam Najlepszemu... Gosia. Fantastyczna szkola jazdy!!! (1) przed wyborem osrodka troche sie wahalam,ale dzisiaj nie zaluje,ze zapisalam... karolina Super szkoła! (1) Wszystkim serdecznie polecam Elkę. Nauczanie na świetnym poziomie, zdałem co... Wojtek
Aga - opinia (1) hej elkowcy! ja właśnie wróciłam ze zdanego egzaminu :-))) udało się to... Aga Najlepszy Ośrodek, zdecydowanie polecam ELKE! (1) Egzamin miałam w poniedziałek i oczywiście zdałam za pierwszym razem:)))... Eliza Zdałam za pierwszym razem ;) (1) Co prawda wstyd przyznać teorie oblałam (absolutnie z własnej winy) ale... Nina R. Michał - opinia (1) Gorąco polecam ta szkolę! Po prostu najwyższa jakość! Zajęcia teoretyczne... Michał Zaliczone! (1) Zdałem za pierwszym razem! Podziękowania dla mojego instruktora Michała R.... Dejw Elka na 100 % (1) Poszłam na kurs do Elki zupełnie przypadkiem- koleżanka mnie poprosiła żeby z... sąsiadka Zdalam za pierwszym razem!!! (1) Do Elki trafiłam przypadkiem. To chyba kwestia reklam tej szkoły, które... Edyta ELKA SCHOOL W GDYNI NAJLEPSZA JEST!!!! (1) Dziekuje serdecznie za przygotowanie!!!Trwalo to moze dlugo ale sie nie... Beata W tej szkole każdy zda, nawet taki jak ja! (1) Do 3 razy sztuka i się udało, nawet bezbłędnie zdać egzamin. Zaczynałam od 0... Berta WIELKIE DZIĘKI (1) To było konkretne, szybkie i skuteczne. Zdałam za pierwszym razem. Serdecznie... Ola kat. A (1) Rewelacyjny instruktor KRZYSZTOF PAWLISZ, wszystkim polecam , zdałem za... Andrzej Zdałam, zdałam, zdałam :-) (2) Udało mi się zdać prawo jazdy kat. B , co prawda za trzecim razem ale ważne,... szczęśliwa absolwentka Udalo sie ! (1) Chcialam bardzo podziekowac p. Wojtkowi - moj instruktor, ktory wiele ze mna... Dominika Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo dobrze prowadzona teoria - na luzie, bezproblemowo wszystko zrozumiale... Michał B. Elka jest wielka :) (1) Zdałam dzisiaj za 1 podejściem:) Niesamowita radość tym bardziej,że stres... Basia Ch, Naprawdę świetna kadra instruktorska (2) Jezeli ktoś szuka profesjonalnego przygotowania do egzaminu prawa jazdy,... Skowronek PORD zwalczony (3) Egzamin zaliczony. A to wszystko dzięki Elce Shool. A przedewszystkim dziki... sebcia92