ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

REWELACJA! (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem! A wszystko dzięki profesjonalnie... Szymon Edytko jesteś super w Elce School! (1) Podziękowania, za profesjonalizm i duże zaangażowanie, anielską cierpliwość i... Anita Polecam! (1) Polecam gorąco ELKĘ SCHOOL! Szalenie miła obsługa, świetni instruktorzy.... Przemek
POLECAM!!! (1) Zdałam za drugim razem:) za pierwszym zjadł mnie ogromny stres:) Swój sukces... Ewelina Karolina - opinia (1) Zapisałam się jednocześnie na kat. A i B. Przyszłam z zerowym doświadczeniem,... Karolina SZKOŁA WYPAS:) (1) Witam,polecam wszystkim nowym kierowcą szkołę ELKA SCHOOL.100%... Łukasz A. Nie mogę powiedzieć, że to dobra szkoła. Czemu? (1) To jakby powiedzieć, że ciekły azot jest ledwie chłodną cieczą. Od samego... Łukasz SZKOŁA WYPAS:) (1) Witam,polecam wszystkim nowym kierowcą szkołę ELKA SCHOOL.100%... Łukasz A. NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!! (1) EGZAMIN ZDANY za drugim razem!!!, a wszystko to zawdzięczam Najlepszemu... Gosia. Fantastyczna szkola jazdy!!! (1) przed wyborem osrodka troche sie wahalam,ale dzisiaj nie zaluje,ze zapisalam... karolina Super szkoła! (1) Wszystkim serdecznie polecam Elkę. Nauczanie na świetnym poziomie, zdałem co... Wojtek Aga - opinia (1) hej elkowcy! ja właśnie wróciłam ze zdanego egzaminu :-))) udało się to... Aga Najlepszy Ośrodek, zdecydowanie polecam ELKE! (1) Egzamin miałam w poniedziałek i oczywiście zdałam za pierwszym razem:)))... Eliza Zdałam za pierwszym razem ;) (1) Co prawda wstyd przyznać teorie oblałam (absolutnie z własnej winy) ale... Nina R. Michał - opinia (1) Gorąco polecam ta szkolę! Po prostu najwyższa jakość! Zajęcia teoretyczne... Michał Zaliczone! (1) Zdałem za pierwszym razem! Podziękowania dla mojego instruktora Michała R.... Dejw Elka na 100 % (1) Poszłam na kurs do Elki zupełnie przypadkiem- koleżanka mnie poprosiła żeby z... sąsiadka Zdalam za pierwszym razem!!! (1) Do Elki trafiłam przypadkiem. To chyba kwestia reklam tej szkoły, które... Edyta ELKA SCHOOL W GDYNI NAJLEPSZA JEST!!!! (1) Dziekuje serdecznie za przygotowanie!!!Trwalo to moze dlugo ale sie nie... Beata W tej szkole każdy zda, nawet taki jak ja! (1) Do 3 razy sztuka i się udało, nawet bezbłędnie zdać egzamin. Zaczynałam od 0... Berta