ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Jadwiga - opinia (1) Witam , Serdecznie polecam Elkę school ! Mili ludzie,sympatyczna atmosfera i... Jadwiga Łukasz Burchardt - opinia (1) najlepsza z najlepszych szkół na pomorzu. P.S.pozdrowienia dla pana istrukora... Łukasz Burchardt TYLKO ELKA SCHOOL !!! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem !!! Bardzo polecam szkołę ELKA SCHOOL,... Łukasz
Zdecydowanie polecam! (1) Na kurs uczęszczałem przed wakacjami, w okresie letnim, zostałem doskonale... Bartek Podziękowanie. (1) Egzamin zdałam za drugim razem. Bardzo się cieszę ;). Zawdzięczam to przede... Ania B. :) ELKA JEST NAJLEPSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj (4.01.2011) o godzinie 6.45 miałam egzamin - wynik POZYTYWNY.... Kasia z Elki Polecam!! (1) Cała ekip ELKI jest przyjaźnie nastawiona do kursantów, a co najważniejsze... Monika DZIĘKUJĘ! (1) Witam wszystkich obecnych i byłych kursantów. Tych, którzy chcą rozpocząć... Zosia- Zuza :) Polecam i dziękuję! (1) Zdałam za piewrszym razem, a to dzięki Elce i przede wszystkim mojemu... Iwona super szkoła jazdy!!! (1) Dzień przed Wigilią udało mi się szczęśliwie zdać egzamin na prawko(za 2... Magda S. super szkoła-elka jest wielka (1) bardzo polecam tą szkołę jest naprawde "wielka" teoria jest prowadzona... andrzej Polecam (2) Polecam zarówna pana Adama jak i panią Darię. Po wielu przygodach zdałam... Ewelina Prawko kat A (1) Polecam wszystkim zdawanie prawka kat A w ELCE SCHOOL! Profesjonalne... Tomek K. zdałam za drugim razem... (1) byłam na przyspieszonej teorii( 5 dni po 5 godz) więc szybko zaczęłam naukę... Asia Polecam! (1) Polecam szkołę, podchodziłem do kolejnego egzaminu po 5cio letniej przerwie i... Mikołaj Elka - polecam ! (1) Naprawdę polecam elkę, jest świetna ! W szczególności p. Marię !:) Bardzo... Paula Super (1) Miałem sprawdzenie kwalifikacji (ze względu na nieszczęsne punkty). Wykupiłem... Błażje ZDAŁAM! :) (1) Co sądzę o Elce? Z pewnością nie mogę powiedzieć nic złego :) Teoria... Daria POLECAM (1) świetnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne, bardzo miła obsługa w biurze, a... Kasia Elka School jest the best! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia! Kurs teoretyczny poprowadzony został w... Magda