ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem :) jestem zadowolona z wyboru tej szkoły. Na... Ola ELKA JEST WIELKA (1) Polecam wszystkim ELKA SCHOOL. Zdałam za drugim podejściem. Dziekuję P.... Ania Polecam Elka School (1) Elka School została mi polecona przez kuzynkę, która korzystała z jej usług i... Magda W.
Jeżeli prawko to z EDYTKĄ w ELKA SCHOOL. (1) Egzamin zdany!!!!! Uważam, że ELKA to najlepsza szkoła w mieście. Obsługa w... Ania M. Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Super szkoła, super instruktorzy, Ci od teorii, jak i Ci od praktyki. Zdałam,... Hania Polecam!!! (2) Polecam ELKA SCHOOL bardzo miła i profesjonalna obsługa w biurze.:) Bardzo... Magda Bardzo polecam! (1) Super obsługa, fantastyczni instruktorzy, którzy sypią mega pomocnymi radami... Gosz zdałam!!!!!!!!!!pozdrawiam pana Darka Jabł... (1) bardzo miła obsługa w biurze,wszystko w jak najlepszym porządku ale tak... Dorota Jadwiga - opinia (1) Witam , Serdecznie polecam Elkę school ! Mili ludzie,sympatyczna atmosfera i... Jadwiga Łukasz Burchardt - opinia (1) najlepsza z najlepszych szkół na pomorzu. P.S.pozdrowienia dla pana istrukora... Łukasz Burchardt TYLKO ELKA SCHOOL !!! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem !!! Bardzo polecam szkołę ELKA SCHOOL,... Łukasz Zdecydowanie polecam! (1) Na kurs uczęszczałem przed wakacjami, w okresie letnim, zostałem doskonale... Bartek Podziękowanie. (1) Egzamin zdałam za drugim razem. Bardzo się cieszę ;). Zawdzięczam to przede... Ania B. :) ELKA JEST NAJLEPSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj (4.01.2011) o godzinie 6.45 miałam egzamin - wynik POZYTYWNY.... Kasia z Elki Polecam!! (1) Cała ekip ELKI jest przyjaźnie nastawiona do kursantów, a co najważniejsze... Monika DZIĘKUJĘ! (1) Witam wszystkich obecnych i byłych kursantów. Tych, którzy chcą rozpocząć... Zosia- Zuza :) Polecam i dziękuję! (1) Zdałam za piewrszym razem, a to dzięki Elce i przede wszystkim mojemu... Iwona super szkoła jazdy!!! (1) Dzień przed Wigilią udało mi się szczęśliwie zdać egzamin na prawko(za 2... Magda S. super szkoła-elka jest wielka (1) bardzo polecam tą szkołę jest naprawde "wielka" teoria jest prowadzona... andrzej Polecam (2) Polecam zarówna pana Adama jak i panią Darię. Po wielu przygodach zdałam... Ewelina