ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

POLECAM EDYTE KAMIŃSKĄ! (1) ELKĘ SCHOOL oczywiście też polecam to super szkoła,bardzo fajni ludzie.... EWA R. ZDAŁEM z Michałem Rutkowskim (1) Dziś 4.03.2011 zdałem egzamin na Prawo Jazdy (B). Wrażam szczere... Łukasz - ELEKRYK Patrycja - opinia (1) Cały kurs w elce po prostu super. Zaczynając od biura, przez teorię po... Patrycja
Polecam! (2) Miła i pomocna obsługa biura, fajnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne (pan... Olga kursantka - opinia (1) zdałam za pierwszym razem:) w lipcu 2010:) dziękuję bardzo Panu Rafałowi z nr... kursantka Niesamowite! (1) Do tej chwili nie mogę wyjść z wrażenia i szukam słow jakimi mogłabym... Cynth zdałaaaaaaaaaaaam!!! :) (1) niemożliwe stało się możliwe! :) polecam wszystkim tą świetną szkołę! obsługa... natalia Dariusz Jabłoński (1) polecam serdecznie tego kursanta dobre podejście do nauki dużo cierpliwości i... albsolewnt Elka School Gdynia Szkoła godna polecenia! (1) Sympatyczna i szybka obsługa, wysoki poziom nauczania teoretycznego i... DG Rewelacja! :) (1) Wielkie podziękowania dla ElkiSchool, a przede wszytskim dla mojego... Justyna P POLECAM! (1) Dzisiaj zdałam(wprawdzie za drugim razem,ale to przez skleroze-nie włączyłma... Lila Za pierwszym razem ! (1) Bardzo polecam tę szkołę, doskonale przeprowadzone zajęcia teoretyczne (w... Igor PRAWO JAZDY W 30 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) GORĄCO POLECAM ELKĘ SCHOOL WSZYSTKIM TYM, KTÓRZY CHCĄ NAUCZYĆ SIĘ JAZDY... Jola Super Szkoła Jazdy! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia! Obsługa biura bardzo miła i pomocna. Zajęcia... Sebastian D. Dobry wybór. (2) Konkretni wykładowcy, miła atmosfera, żadnych niedomówień. Szczególne... 3,14 Ania N. - opinia (1) Strzał w dziesiątke :) Zdałam egzamin za drugim razem :). Jednym z... Ania N. Elka to najlepszy wybór! (1) Każdemu polecam naukę w Elce! Przez cały kurs odczuwałam życzliwość,... Julianna DZIĘKUJĘ !!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem, a to dzięki wspaniałej nauczycielce pani Marii... Anna Kostecka PANI MARIA JEST WIELKA!!! (1) Szkoła super - teoria raz-raz i po krzyku, a praktyka ?- Z utęsknieniem... Aleksandra Witschenbach DAREK JABLONSKI - POLECAM!!!! (1) Jeździłam z nim na automacie, nauczył mnie jeździć, mimo ze zawsze mialam sie... Beata Stolarska