ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Szkoła godna polecenia! (1) Sympatyczna i szybka obsługa, wysoki poziom nauczania teoretycznego i... DG Rewelacja! :) (1) Wielkie podziękowania dla ElkiSchool, a przede wszytskim dla mojego... Justyna P POLECAM! (1) Dzisiaj zdałam(wprawdzie za drugim razem,ale to przez skleroze-nie włączyłma... Lila
Za pierwszym razem ! (1) Bardzo polecam tę szkołę, doskonale przeprowadzone zajęcia teoretyczne (w... Igor PRAWO JAZDY W 30 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) GORĄCO POLECAM ELKĘ SCHOOL WSZYSTKIM TYM, KTÓRZY CHCĄ NAUCZYĆ SIĘ JAZDY... Jola Super Szkoła Jazdy! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia! Obsługa biura bardzo miła i pomocna. Zajęcia... Sebastian D. Dobry wybór. (2) Konkretni wykładowcy, miła atmosfera, żadnych niedomówień. Szczególne... 3,14 Ania N. - opinia (1) Strzał w dziesiątke :) Zdałam egzamin za drugim razem :). Jednym z... Ania N. Elka to najlepszy wybór! (1) Każdemu polecam naukę w Elce! Przez cały kurs odczuwałam życzliwość,... Julianna DZIĘKUJĘ !!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem, a to dzięki wspaniałej nauczycielce pani Marii... Anna Kostecka PANI MARIA JEST WIELKA!!! (1) Szkoła super - teoria raz-raz i po krzyku, a praktyka ?- Z utęsknieniem... Aleksandra Witschenbach DAREK JABLONSKI - POLECAM!!!! (1) Jeździłam z nim na automacie, nauczył mnie jeździć, mimo ze zawsze mialam sie... Beata Stolarska () - opinia (1) W połowie kursu bez wahania zmieniłam instruktora na Panią Edytę i był to... () Elka School jest Najlepsza !!! (1) Dzisiaj o godzinie 10.30 zdałem egzamin za pierwszym podejściem :)) .... Mateusz M Elgrande (1) Super szkoła jazdy, super instruktorzy. Polecam!!! sebag15 SUPER SZKOŁA KAŻDEMU POLECAM (2) Cały kurs odbył się szybko i w bardzo miłej atmosferze...obsługa w biurze... Aurelia Elka - strzał w dziesiątkę :D (1) Serdeczne podziękowania dla całego zespołu Elki, a szczególnie dla Pana... Karolina :) Zdałem za pierwszym podejściem:) (1) Gorąco polecam każdej osobie ,która nie ma zielonego pojęcia o jeździe... Absolwent Elka na najwyzszym poziomie!!! (1) Polecam wszystkim wahajacym się z wyborem szkoly! Elka to profesjonalizm w... Madzia Elka jest wielka :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek. :) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem. Teoria... Przemek