ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Wielkie dzięki (1) Szkołę polecam gorąco, świetna obsługa, dbają oTwój czas, do lekarza nie... Natalia27 Hurra...zdałam (1) Zapisując się z córką na kurs prawa jazdy nie bardzo wierzyłam, że w moim... Teresa(mama) Elka jest WIELKA ;)!! (1) Pewnie nie będę oryginalna pisząc, że najlepszą szkołą jazdy jest Elka, bo... Magda (córka)
Polecam! (1) Polecam szkołę i mojego instruktora Jacka Podgórskiego! Nie podnosi głosu,... Agnieszka Jest extra:) (1) Bardzo dobrze uczą :) zachęcam a szczególnie do Pana Darka Jabłońskiego:)... jolfte Zdałam za pierwszym razem!!!! (1) Zdałam egzamin, który po kursie z moim świetnym instruktorem, to była czysta... Marta Profesjonalnie i bezpiecznie. (2) Nauka w ELCE była dla mnie prawdziwą przygodą i przyjemnością:) Dzięki pełnym... Kasia zakonczone sukcesem (1) od początku do końca wszystko super..podczas zapisywania w biurze swietna... M Zdałem (2) Dzisiaj zdałem jazdę za pierwszym razem i to dzięki ADAMOWI SUCHOCKIEMU,... Dawid Toporek Serdecznie polecam tą szkołę!! (1) Polecam Elkę School wszystkim, którzy chcą w naprawdę miłej i ciepłej... Kasia S. Właśnie zdałam! (1) Dopiero za 4 tym razem, ale szkoła super. Zawsze wszystko bezproblemowo,... Ola ELKA JEST WIELKA (1) Szczerze polecam ELKA SCHOOL!!! Bardzo miła, uprzejma obsługa w biurze.:)... Małgorzata Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem :) jestem zadowolona z wyboru tej szkoły. Na... Ola ELKA JEST WIELKA (1) Polecam wszystkim ELKA SCHOOL. Zdałam za drugim podejściem. Dziekuję P.... Ania Polecam Elka School (1) Elka School została mi polecona przez kuzynkę, która korzystała z jej usług i... Magda W. Jeżeli prawko to z EDYTKĄ w ELKA SCHOOL. (1) Egzamin zdany!!!!! Uważam, że ELKA to najlepsza szkoła w mieście. Obsługa w... Ania M. Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Super szkoła, super instruktorzy, Ci od teorii, jak i Ci od praktyki. Zdałam,... Hania Polecam!!! (2) Polecam ELKA SCHOOL bardzo miła i profesjonalna obsługa w biurze.:) Bardzo... Magda Bardzo polecam! (1) Super obsługa, fantastyczni instruktorzy, którzy sypią mega pomocnymi radami... Gosz zdałam!!!!!!!!!!pozdrawiam pana Darka Jabł... (1) bardzo miła obsługa w biurze,wszystko w jak najlepszym porządku ale tak... Dorota