ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

() - opinia (1) W połowie kursu bez wahania zmieniłam instruktora na Panią Edytę i był to... () Elka School jest Najlepsza !!! (1) Dzisiaj o godzinie 10.30 zdałem egzamin za pierwszym podejściem :)) .... Mateusz M Elgrande (1) Super szkoła jazdy, super instruktorzy. Polecam!!! sebag15
SUPER SZKOŁA KAŻDEMU POLECAM (2) Cały kurs odbył się szybko i w bardzo miłej atmosferze...obsługa w biurze... Aurelia Elka - strzał w dziesiątkę :D (1) Serdeczne podziękowania dla całego zespołu Elki, a szczególnie dla Pana... Karolina :) Zdałem za pierwszym podejściem:) (1) Gorąco polecam każdej osobie ,która nie ma zielonego pojęcia o jeździe... Absolwent Elka na najwyzszym poziomie!!! (1) Polecam wszystkim wahajacym się z wyborem szkoly! Elka to profesjonalizm w... Madzia Elka jest wielka :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek. :) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem. Teoria... Przemek Wielkie dzięki (1) Szkołę polecam gorąco, świetna obsługa, dbają oTwój czas, do lekarza nie... Natalia27 Hurra...zdałam (1) Zapisując się z córką na kurs prawa jazdy nie bardzo wierzyłam, że w moim... Teresa(mama) Elka jest WIELKA ;)!! (1) Pewnie nie będę oryginalna pisząc, że najlepszą szkołą jazdy jest Elka, bo... Magda (córka) Polecam! (1) Polecam szkołę i mojego instruktora Jacka Podgórskiego! Nie podnosi głosu,... Agnieszka Jest extra:) (1) Bardzo dobrze uczą :) zachęcam a szczególnie do Pana Darka Jabłońskiego:)... jolfte Zdałam za pierwszym razem!!!! (1) Zdałam egzamin, który po kursie z moim świetnym instruktorem, to była czysta... Marta Profesjonalnie i bezpiecznie. (2) Nauka w ELCE była dla mnie prawdziwą przygodą i przyjemnością:) Dzięki pełnym... Kasia zakonczone sukcesem (1) od początku do końca wszystko super..podczas zapisywania w biurze swietna... M Zdałem (2) Dzisiaj zdałem jazdę za pierwszym razem i to dzięki ADAMOWI SUCHOCKIEMU,... Dawid Toporek Serdecznie polecam tą szkołę!! (1) Polecam Elkę School wszystkim, którzy chcą w naprawdę miłej i ciepłej... Kasia S. Właśnie zdałam! (1) Dopiero za 4 tym razem, ale szkoła super. Zawsze wszystko bezproblemowo,... Ola ELKA JEST WIELKA (1) Szczerze polecam ELKA SCHOOL!!! Bardzo miła, uprzejma obsługa w biurze.:)... Małgorzata