ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Ania - opinia (1) Aż trudno zacząć, bo tak wiele chciałoby się o ELCE napisać dobrego :) Przede... Ania elka jest wielka! (1) Obietnica dana na jednej z pierwszych jazd została spełniona- zdałam za... Martyna UUU yeah ! (1) Trzy razy podchodziłem. Bym za pierwszym razem zdał, ale stres tak mnie... Kondek
Najlepsza ekipa w mieście! (1) Hej hej:)) Świetni ludzie to i świetna szkoła :)) Polecam :)) mają najfajniej... Magda Laskowska (ruda gaduła) Duuuuże TAK! :) (1) Świetna i miła (w moim przypadku również bardzo wyrozumiała) obsługa.... Andrzej Super Profesionalne nauczanie !!!!!!! (1) Serdecznie polecam ELKA SCHOOL . Egzamin zdany bez problemów za pierwszym... Patryk Gorąco polecam!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta.O poziomie nauki niech świadczy... Seweryn kuba - opinia (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzony kurs od zapisania się po zdanie egzaminu... kuba Mieszane uczucia... (2) Zdaję sobie sprawę, że moja opinia będzie się zdecydowanie wyróżniać, ale... Daniel gorąco polecam (1) zdałam dzięki jazdom z Marysią P. jeździło się fajnie, w przesympatycznej... kasia Zdałam za pierwszym razem ;) (1) Zdałam za pierwszym razem, co jest przede wszystkim zasluga p. Juliity Wenty... Martyna R. SUPER! (2) Zdałem za pierwszym razem prawko kat. B (oczywiście). Strazsnie wielkie... Michałkowy super! (1) co prawda nie zdałam za pierwszym razem.. ani też nie zdałam za kilkoma... n Polecam Darka Jabłońskiego! (1) Witam! Dzień 16.02.2011 zapamiętam na pewno na długo, gdyż był to dzień... Pamela S Super szkoła (1) Jestem zadowolony na 100% z usług tej szkoły. Szczególnie polecam... Filip ELKA JEST WIELKA!!! (1) Od zawsze uważałam że nie nadaję się na kierowcę. Ale życie zmusiło mnie do... Aśka Ż. Justyna R. - opinia (1) Jakość świadczonych usług na najwyższym poziomie.Zajęcia teoretyczne... Justyna R. Polecam ! (1) Polecam Elkę wszystkim zainteresowanym. Uprzejma i kompetetentna... Rafal Mieczkowski Wczoraj zdałam!!!!!!!!! (2) Od wczoraj jestem szczęśliwim posiadaczem prawa jazdy. Nie było by to takie... Maria Polecam !!! (1) Profesjonalny i bardzo dobrze zorganizowany kurs teoretyczny i praktyczny.... Anna Cz