ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Najlepsza instruktorka w Gdyni (1) Edyta Kamińska najbardziej znana i lubiana , dzięki niej łatwiej zdaje się... Bożena Żołnowska Podziekowania :] (1) Ja również chciałabym podziekowac calej Elce, wczoraj wieczorem zdałam... Kasia Elka najlepszą szkołą jest. (1) Elka school > Gran Tourismo 5 Daria W. > Martyna Wojciechowska Zero ściemy,... Robot Adolf
Polecam ! (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam Elke ! Początkowo robiłam kurs w innej... Karolina :) Zachęcam kat A i B (1) W Elce robiłam 4 lata temu prawo jazdy kat B, właśnie zdałam A. Przy jednym... Gosia Polecam! (1) Elka, to z pewnością miejsce, które przygotuje cię do zdania prawa jazdy.... Filip INSTRUKTOR AGNIESZKA JAWORSKA IS THE BEST !!!! (1) Bralem w tej szkole 10 h dodatkowych z instruktorem Agnieszka wszystko mi... Adam;-) Mateusz - opinia (1) Obiecałem, ze dodam swoja opinie i dzisiaj to w koncu robie. Dzieki Elce... Mateusz Yes, yes, yes! ;) (1) Serdecznie polecam wszystkim niezdecydowanym ELKĘ, kurs od samego początku do... Anka Super szkoła, super przygotowanie! (1) Bardzo dobra współpraca, profesjonalizm i przy tym miła atmosfera. Polecam... Adam Podziękowanie (1) Polecam Elka School :) Super ośrodek, wykwalifikowana kadra,godna zaufania... Ewelina Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor.-P.Kowerdej (1) Dziś o 6 rano zdałam egzamin na prawo jazdy. Dziekuję załodze Elka school i... Justyna Barszczewska REWELACJA! (2) Super firma - bezstresowo, zawsze miło, profesjonalnie, od Pań w biurze,... Ewa S. Zdecydowanie Elka! (1) Elka School to szkoła warta polecenia miła obsługa i wysoki poziom nauczania.... Karolina Zdecydowanie polecam! (1) Dziś zdałam egzamin na prawko - Elkę zdecydowanie wszystkim polecam, kurs... Asia.J Polecam! Inne firmy powinny się od nich uczyć :o) (2) Profesjonalne podejście, żadnych dróg na skróty, pełen profesjoanlizm. A przy... Wiola SUPER!!! (1) Co tu dużo mówić po prostu SUPER! Pozdrowienia dla instruktora Michała... Adam Super. (1) Egzamin zdany :) Szczerze polecam tą szkołę, zajęcia teoretyczne prowadzone... Ewa Polecam Elkę (1) Chociaż samej ciężko mi jest w to uwierzyć, zdałam wczoraj egzamin za... Maja Super szkoła!!! (1) Profesjonalna kadra, bardzo dobre wyposażenie, dobra współpraca z... Halina