ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

ELKA JEST WIELKA! :D (1) POLECAM ELKA TO SZKOLA DLA LUDZI KTORZY NIE CHCA WYDAC MAJATKU NA PRAWKO. JA... PanCraft Dziekuję. (1) Maćku Z. !!!! DZięki za wszystko !!! Za tańsze piątki , dodatki , bo z kasą u... ULUBIONA POLECAM ELKĘ SCHOLL!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy. Jestem bardzo zadowolona, ze wskazówek... Iwona
ZDALAM! (1) Bardzo dziekuje Pani Edycie Kamińskiej za cenne wskazowki i wiare we wlasne... Marr POLECAM! ZDAŁAM! (1) Polecam Elkę School wszystkim niezdecydowanym! Świetna teoria prowadzona z... ANIA Kajetan - opinia (1) Zdałem egzamin na prawo jazdy i chciałem polecić Elkę. Do mojego "wielkiego"... Kajetan Zdałem bez większych problemów! (2) Po kursie w elce zdanie egzaminu za pierwszym razem staje się... ten_ktory_zdal Zdałem !!! (1) Zdałem i teraz pozostało mi czekać tylko na odbiór :) Naprawdę polecam Elka... Szymon H Zdałam za pierwszym razem (3) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem dzięki... Wiesława Marciniak Zdałam za pierwszym razem! (2) Elka jest WIELKA!!! Bardzo fajna szkoła. Profesjonaliści w każdym calu.... Emilia Kamrowska zdalem!! (1) Jestem obcokrajowcem(Hiszpanem) i bardzo chcialbym podziekowac, za kurs prawa... Samuel Michał - opinia (1) Dziękuje za pomoc w nauce p. Maćkowi od teorii oraz Pawłowi od jazd. Zdałem... Michał Polecam ! (1) Bardzo polecam tę Szkołę jazdy. Szybko i profesjonalnie przeprowadzone... Rafał zdecydowanie polecam (1) Egzamin zdany po długiej przerwie w jazdach spowodowanej chorobą. Ogromne... jb Ewa - opinia (1) HURA zdałam polecam MARIE PUŁAS SUPER GOŚCIÓWA równa babka bardzo cierpliwa... Ewa ZDAŁEM (1) Zdałem dziś prawo jazdy po wykupieniu 6 godzin doszkalających w elce.... Michał Piotr Kowerdej ist der BESTE FAHRLEHRER DER WELT !!!! (1) Dzisiaj wieczorem o 21.30 zdałam za pierwszym razem EGZAMIN na prawo jazdy:D... Weronika Szweda Wielkie dzięki dla SUPER INSTRUKTORA Darka Jabłońskiego!!! (1) Dziękuję serdecznie Darkowi Jabłońskiemu -najcierpliwszemu instruktorowi pod... EdytaRangotis Szkółkę oraz instruktora p Janusza Sowe.. (1) Szczerze polecam! Właśnie wróciłem ze zdanego egzaminu państwowego. Zdałem... Maciek92 Super :) (1) Gorąco polecam! Prowadzenie zajęć praktycznych na wysokim poziomie, w bardzo... Agnieszka