ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Zdałam za pierwszym razem (3) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem dzięki... Wiesława Marciniak Zdałam za pierwszym razem! (2) Elka jest WIELKA!!! Bardzo fajna szkoła. Profesjonaliści w każdym calu.... Emilia Kamrowska zdalem!! (1) Jestem obcokrajowcem(Hiszpanem) i bardzo chcialbym podziekowac, za kurs prawa... Samuel
Michał - opinia (1) Dziękuje za pomoc w nauce p. Maćkowi od teorii oraz Pawłowi od jazd. Zdałem... Michał Polecam ! (1) Bardzo polecam tę Szkołę jazdy. Szybko i profesjonalnie przeprowadzone... Rafał zdecydowanie polecam (1) Egzamin zdany po długiej przerwie w jazdach spowodowanej chorobą. Ogromne... jb Ewa - opinia (1) HURA zdałam polecam MARIE PUŁAS SUPER GOŚCIÓWA równa babka bardzo cierpliwa... Ewa ZDAŁEM (1) Zdałem dziś prawo jazdy po wykupieniu 6 godzin doszkalających w elce.... Michał Piotr Kowerdej ist der BESTE FAHRLEHRER DER WELT !!!! (1) Dzisiaj wieczorem o 21.30 zdałam za pierwszym razem EGZAMIN na prawo jazdy:D... Weronika Szweda Wielkie dzięki dla SUPER INSTRUKTORA Darka Jabłońskiego!!! (1) Dziękuję serdecznie Darkowi Jabłońskiemu -najcierpliwszemu instruktorowi pod... EdytaRangotis Szkółkę oraz instruktora p Janusza Sowe.. (1) Szczerze polecam! Właśnie wróciłem ze zdanego egzaminu państwowego. Zdałem... Maciek92 Super :) (1) Gorąco polecam! Prowadzenie zajęć praktycznych na wysokim poziomie, w bardzo... Agnieszka Ania - opinia (1) Aż trudno zacząć, bo tak wiele chciałoby się o ELCE napisać dobrego :) Przede... Ania elka jest wielka! (1) Obietnica dana na jednej z pierwszych jazd została spełniona- zdałam za... Martyna UUU yeah ! (1) Trzy razy podchodziłem. Bym za pierwszym razem zdał, ale stres tak mnie... Kondek Najlepsza ekipa w mieście! (1) Hej hej:)) Świetni ludzie to i świetna szkoła :)) Polecam :)) mają najfajniej... Magda Laskowska (ruda gaduła) Duuuuże TAK! :) (1) Świetna i miła (w moim przypadku również bardzo wyrozumiała) obsługa.... Andrzej Super Profesionalne nauczanie !!!!!!! (1) Serdecznie polecam ELKA SCHOOL . Egzamin zdany bez problemów za pierwszym... Patryk Gorąco polecam!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta.O poziomie nauki niech świadczy... Seweryn kuba - opinia (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzony kurs od zapisania się po zdanie egzaminu... kuba