ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Zdałam!!! (1) W zeszłym tygodniu zdałam egzamin na prawo jazdy. A to dzięki świetnemu... Kasia Jak się uczyć to tylko w ELCE (1) Dziś zdałam egzamin państwowy-teoria i praktyka za pierwszym razem! Biorąc... Majka-pszczołka elka ratuje (1) Wcześniej uczyłam się w innej szkole ze znikomymi efektami (kilka oblanych... Magda
ZERO PROBLEMÓW Z PLACEM :) (1) Polecam Elkę School bez żadnych wątpliwości! Nauka teorii przebiegła szybko,... kasia.jazz Serdecznie polecam! (1) Dzisiaj zdałem egzamin za pierwszym razem. Kurs zacząłem na początku lutego.... Michu Meg. Elka naprawdę polecam! (1) W zeszłym tygodniu ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY ZA PIERWSZYM RAZEM.... Agata K. Zdałam za 1 podejściem! (1) Chociaż było to dla mnie zupełnym zaskoczeniem, zdałam za 1 razem! A to... Anka Ola - opinia (1) Polecam Wszystkim! Dziś zdałam ,,Prawko,,Pełen profesjonalizm świetna osbługa... Ola Polecam (1) Ciekawie wyłożona teoria zrealizowana w krótkim czasie, pomocna obsługa w... As Zdecydowanie polecam (1) Świetna szkoła jazdy, szybki kurs, bezproblemowa miła obsługa klienta,... Fisnik Serdeczne podziękowania dla Pani Julitki. (1) Moje serdeczne podziękowania dla Pani Julity za perfekcyjne przygotowanie... Agnieszka Hołda Kat A - egzamin zdałem za pierwszym razem (1) zapomniałem dodać - Krzysiek tak przydotowuje aby nie trzeba było tracić... sir_Roberto Polecam (1) Kat. A Jak praktyka to tylko z Krzyśkiem (Dziargany - dla dobrych kursantów).... sir_Roberto Dziękuję Julicie! (1) Składam wielkie podziękowania Julicie za SUPER przygotowanie do egzaminu... Ewa SUPER !!! (1) ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM! DOBRY OSRODEK, A W SZCZEGOLNOSCI POLECAM NA JAZDY... PATRYCJA Egzamin za pierwszym razem !!! (1) Zajęcia teoretyczne odbywały się w miłej atmosferze, wykładowca bardzo miły,... Ania Polecam! (1) We wtorek, dzięki Elce School, zdałam za drugim razem egzamin na prawo... Niki Za pierwszym razem ;-) (1) Ja również mogę polecić Elkę. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu -... Daniel ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) Zdane za pierwszym razem dzięki Elka School!Polecam osobom chcącym się dobrze... Karolina Podziękowania dla Marii Pułas, Pawła Stolorza i Maćka Zielińskiego (1) Dziś o 6 rano zdawałam egzamin na prawko i... udało się! :D była to co prawda... Anna