ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Gorąco polecam! (1) Przed zapisaniem się na kurs nasłuchałam się różnych opinii o przeróżnych... Ola Warto skorzystać (1) Polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Profesjonalna i sympatyczna obsługa... Andrzej Naprawdę polecam! (1) Niedawno miałam egzamin państwowy i zdałam za pierwszym razem bez żadnych... Aga
dziękuje Elce a w szczególności pani Edycie Kamińskiej... (1) W oczekiwaniu na prawko chciałbym serdecznie podziękować Elce school a w... Bartek S. moje wymarzone "A" ZDANE !!! za pierwszym razem 01.08.2011r. :) (1) cały pic polega na dobrym przygotowaniu !!! a to zawdzięczam p. PIOTROWI... Darek M. Można? Można! (1) Witam po kilku podejściach zmieniłem instruktora i przeszedłem do Elki. Moim... Rafał kat "A" ZDANE !!! za pierwszym razem (1) Super obsługa w biurze , bardzo pomocne, uśmiechnięte i wspierające Panie,... Marzena a jednak jest to możliwe:)) (1) Dzisiaj dzięki kursowi w Elka School udało mi się zdać egzamin za pierwszym... Gosia Cieślińska Kategoria A - zdane! (1) Polecam wszystkim ELKĘ. Szkoła o wyrobionej renomie, ma kilka oddziałów, w... Tomasz Pełna satysfakcja (1) Jestem w pełni zadowolony z odbytego kursu na prawo jazdy kat. A, świetny... Michał Super instruktorka p.Edyta (1) W Elce wykupiłam dodatkowe godziny, wcześniej korzystałam z innej szkoły z... Anita K. Rewelacja;) (1) Właśnie dwie godziny temu zdałam egzamin na prawo jazdy, po 30 minutach jazdy... Ninka A. - opinia (1) Dziękuję całej szkole jazdy oraz instruktorowi Adamowi C. za takie... A. NAJLEPSZA SZKOŁA!!! (1) Elke School polecił mi mój brat (absolwent Elki) mówiąc 'To twoja jedyna... Olga POLECAM- kat.A!!! (1) Bardzo dobra szkoła, świetna atmosfera, super instruktorzy. Podziękowania dla... Ania Niech żyje Agnieszka K.!!! (1) Elka school to najlepsza szkoła w Gdyni.Teoria i praktyka w miłej atmosferze.... Karol B.-mistrz ruszania z dwójk POLECAM (1) Dziś pierwszy raz przystępowałem do egzaminu teoretycznego jak i... Marcin F Podziękowanie dla ELKA SCHOOL! (1) Dwa tygodnie temu miałam egzamin na prawo jazdy w Gdyni, po którym od... E. Zal Super szkoła jazdy!! Zdecydowanie polecam wszystkim! (1) Tę szkołę jazdy charakteryzuje wysoka jakość nauczania, profesjonalna i miła... Krzysztof Górski TYLKO z ELKĄ (1) Fantastyczna obsługa i instruktorzy. Egzamin zdany ! Podziękowania dla p... Michał