ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam (1) Polecam wszystkim borykającym się z oswojeniem kierownicy Darię. Jestem po 6h... cobra zdalem za pierwszym razem (1) pszygotowywal mnie darek jablonski katygoria b altomat polecam super... pawel :) (1) Naukę jazdy rozpoczęłam dwa lata temu "na tajnych kompletach" jak tamtą... aniss
ELKA JEST SUPER! (1) Wielkie dzięki dla Janka za jego cierpliwość i wyrozumiałość. Ma naprawdę... Krzysiek Kamila - opinia (1) ja jeździłam z p. Darią. Bardzo miła i spokojna, zdałam za pierwszym :) Kamila Zdałem Za Pierwszym Razem!!! (1) Szczerze to niewiem co mam tu napisać. Gdy usłyszałem na placu że zdałem,... Kuba :D Najlepsza szkola!! (1) Zapisałem się do szkoły dzięki koledze, który jest absolwentem i zdał za... Robert ZDANE! (1) Jeśli chcecie zdać egzamin na prawo jazdy w bezstresowej i komfortowej... Dominika D. świetny kurs (1) Kurs naprawdę był świetny. Instruktorzy - Marysia i Darek - rewelacyjni!!!... Krzysztof ELKA SQL (2) Wybitnie profesjonalne i przyjazne podejście do klienta, w naszym kraju wręcz... Michał Drabczyk WIELKIE DZIĘKI :)!!!!!! (1) Szkoła super !! Bardzo dobry i fachowy kontakt z biurem :) A jeśli chodzi o... Katarzyna ZALICZONE (1) Zdałam za pierwszym razem dzięki dobremu przygotowaniu co zawdzięczam... Asia Zdecydowanie polecam! (1) ELKA School to fantastyczna szkoła jazdy. Zajęcia teoretyczne (w... roman z artrock.pl Polecam Panią Marię. (1) Szkoła super. Wykłady na wysokim poziomie. Natomiast co do instruktorów to z... Adam Nowicki po prostu najlepsi (1) Świetna szkoła, sympatyczni ludzie i dużo humoru. Szkolenie jest naprawdę... Krzysiek Bezbłędnie zdane za 1szym razem, gorąco polecam (1) Elka jest PERFEKCYJNA w każdym calu. Terminy kursów teoretycznych bardzo... Łukasz TYLKO ELKA !!!! (1) Gdybym jeszcze raz miala wybierac szkole nauki jazdy bylaby to tylko ELKA... M. Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam szkołę jako bardzo dobre miejsce przygotowania do zdania... Tomek Sz. Wspaniała szkoła i WSPANIAŁE INSTRUKTORKI :) (1) Kurs na prawo jazdy rozpocząłem dawno, a nawet bardzo dawno temu i... Sebastian Więcław Polecam! (1) Dziś właśnie zdałam za trzecim razem (z winy tylko i wyłącznie własnej... Julita