ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Adam Suchocki (1) Świetny instruktor, niezwykle cierpliwy, ma bardzo dobre podejście i ze... Martyna Darek Grydyk (1) Świetny instruktor, bardzo cierpliwy i pomocny a do tego sympatyczny. Egzamin... A. Polecam wszystkim! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Naprawdę polecam tę szkołę jazdy. Dziękuje... Daniello
Ola - opinia (1) Meeega polecam,we wrzesniu zdalam prawko za pierwszym razem,dzieki pani... Ola Polecam (2) Piszę po świeżo zdanym egzaminie (z własnej winy dopiero za czwartym razem,... Tomek Super! Polecam! (1) Ośrodek został mi polecony z b.dobrą opinią, którą przekazuję dalej. Właśnie... Patrycja SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PANA PIOTRA KOWERDEJ! (1) Gorąco wszystkim polecam szkołę, wykłady były ciekawe i wciągające :) Swój... Kamila Najlepsza szkoła!!! (1) Polecam wszystkim szkolenie zarówno na kategorie B jak i A. Instruktorzy... Monikaa Filip - opinia (1) Świetna szkoła, instruktorzy faktycznie uczą i przykładają się do nauczania,... Filip polecam! (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem! Zawsze mogłam liczyć na... Kasia SZCZERZE POLECAM! (2) Bardzo polecam naukę w tej szkole, bardzo miła obsługa, ciekawie... Karolina Polecam, bardzo profesjonalne szkjolenie. (1) Polecam naukę w Elce. Bardzo miła atmosfera i kompetentni instruktorzy.... Aneta Asia - opinia (1) Bardzo polecam naukę w Elce! szybka i treściwa teoria, możliwość umówienia... Asia Paweł - opinia (1) 3 lata temu robiłem w tej samej szkole kat B, byłem zadowolony więc poszedłem... Paweł Zdałam za 1 razem. (1) 16 pażdziernika miałam pierwszy egzamin na motor i zdałam. To zasługa... Monika ZDAŁAM !!!!! (1) Krzysiu dzieki Wielki dzieki :) dzieki za cierpliwosc i miłą atmosfere w... gagata Już po raz drugi (1) Rok temu pod czujnym okiem P. Maćka Zielińskiego zdałem za pierwszym... Mateusz Karczewski Dziękuję :D (1) Zdałam za PIERWSZYM razem!!! Choć wydawało mi się to niemożliwe do... Milena Same pozytywy (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Miła atmosfera zajęć praktycznych i... Kamil egzamin zakończony wynikiem pozytywnym (1) pomimo niespodziewanej zmiany organizacji ruchu i stłuczki dwóch eLek na... Krzysiek