ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

nuka jazdy na 2oo (1) Kurs na kat A. Wyklady mimo iz odsluchiwane ponownie prowadzone przez Janka w... Cerb Szczerze polecam! (1) Właśnie zdałem egzamin na prawko kat. A. Przy pierwszym podejściu:) Muszę... Jacek Tylko Elka School (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni jestem zadowolona. Zdałam dzięki tej szkole.... Mazia
Uber spoko. (1) Kurs i formalności przeprowadzone w pełni profesjonalnie. Teoretyczne zajęcia... kre! ZDECYDOWANIE TAK! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM :) ! Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ POMOGŁA MI W TYM INSTRUKTORKA... Agnieszka Zdałam!!! (1) Trochę czasu mi to zajeło ale zdałam!!! Szkoła jest super, zajęcia... Dorotka Adamczyk Agnieszka B. - opinia (1) Udało się. Zdałam prawko. Naprawdę polecam. Bardzo miła obsługa i... Agnieszka B. Pan Janusz Sowa - PEŁNA PERFEKCJA :))) (1) Polecam nie tyle samą szkołę co instruktora - Pana Janusza Sowę, bo dobry... Dorota Super szkoła - polecam innym! (1) Witam, naprawdę super szkoła. Wykłady teoretyczne szybko się odbyły i były... Miras Dzis zdalem za Pierwszym razem (1) Dzis zdalem za Pierwszym razem:)) Pordrowienia dla elki school i instruktora... tomasz Elka School - motocykl (2) minusy: -co z tego, że teorię można zrobić w terminie przyspieszonym, jeżeli... elek Polecam panią Julitę ! (1) Zdałam za pierwszym razem. Pani Julita jest świetną instruktorką. Oprócz... Marzena Polecam! (1) Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem, choć wydawało mi się to... Joanna K. POLECAM! (1) Z czystym sumieniem moge polecic osrodek ! Profesjonalna kadra pracownikow,... Maciej Tyszko wielkie podziękowania dla mojego instruktora:) (1) dzisiaj zdałam egzamin państwowy w moim przypadku było do trzech razy... Kinga Polecam Elke (1) Polecam Elke ! Ja jestem bardzo zadowolony, miła obsługa w biurze, super... Kuba Zdane za pierwszym razem. (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Panuje tam miła atmosfera oraz każdy zostanie... Łukasz Włodkowski polecam (1) POLECAM TĄ SZKOŁE MIMO TEGO ŻE KURS ROBIŁAM W INNEJ SZKOLE I BARDZO TEGO... o Serdecznie Polecam! (1) Polecam elkę school! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdyni:) W szczegolnosci... Kamila Rewelacyjna szkola (1) Polecam wszystkim! Po dłuższej przerwie musiałam troszke sobie... Paulina