ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Prawko kat A (1) Polecam wszystkim zdawanie prawka kat A w ELCE SCHOOL! Profesjonalne... Tomek K. zdałam za drugim razem... (1) byłam na przyspieszonej teorii( 5 dni po 5 godz) więc szybko zaczęłam naukę... Asia Polecam! (1) Polecam szkołę, podchodziłem do kolejnego egzaminu po 5cio letniej przerwie i... Mikołaj
Elka - polecam ! (1) Naprawdę polecam elkę, jest świetna ! W szczególności p. Marię !:) Bardzo... Paula Super (1) Miałem sprawdzenie kwalifikacji (ze względu na nieszczęsne punkty). Wykupiłem... Błażje ZDAŁAM! :) (1) Co sądzę o Elce? Z pewnością nie mogę powiedzieć nic złego :) Teoria... Daria POLECAM (1) świetnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne, bardzo miła obsługa w biurze, a... Kasia Elka School jest the best! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia! Kurs teoretyczny poprowadzony został w... Magda Moja przygoda z kursem prawa jazdy (2) Jest mi bardzo miło, że mogłam poznać tak otwartego z wysoką kulturą osobistą... Anna polecam p. Edytę Kamińską! (1) Przed egzaminem (trzecie podejście) wykupiłam kilka godzin u p. Edyty. Byłam... MK Profesjonalne szkolenie (1) Wybrałam tą szkołę kierując się pozytywną opinią na Trojmiasto.pl i się nie... Magda Przemek - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę, a w szczególności P. Janka :) Przemek Zdałam za drugim razem !!! (1) Elkę School wybrałam nie bez powodu , gdyż z polecenia znajomych.Oczywiście... Agnieszka K. Numer jeden w trójmieście! (1) Szkoła rewelacja! Pełen profesjonalizm, ogromna cierpliwość i nauka na bardzo... Paweł J Polecam w 101 procentach !!! (1) Wszystkim niezdecydowanym chcącym zdobyć prawo jazdy SZCZERZE polecam Elkę... Maciej Izdebski ELKA + Pan ADAM instruktor = ZDANY EGZAMIN (1) Wczoraj zdałam egzamin!!!!! Polecam, kompetentny wykładowca, miłe i... OLA Do wszystkich osób, które szukają szkoły jazdy! (1) Elka - Wykłady rewelacja! Prowadzone są w sposób jasny i zrozumiały. Każdy... Aneta Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Zdałem i to za pierwszym podejściem.A to wszystko dzięki najlepszemu... Jacek J Duży pozytyw (1) Zdałam za pierwszym razem !!! Polecam wszystkim Elkę School !!! Jeździłam z... Patrycja Opinia plus (1) Jako absolwent elkischool mogę powiedzieć że: instruktor(Darek), który mnie... kursant