ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Jestem bardzo zadowolona z jakości całego kursu (1) ZDAŁAM DZIŚ EGZAMIN!!! Polecam pana Piotra Kowerdeja jako instruktora nauki... anka Szczególnie polecam ten ośrodek (1) Cóż mogę powiedzieć… :) Zaliczyłem egzamin za pierwszym podejściem i to... Pawlik Najlepsza szkoła pod każdym względem! ;D (1) Zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem, co w pełni zawdzięczam ADAMOWI... Dorota
Szkoła godna polecenia (1) Ukończyłem kurs w " Elce" i dziś miałem egzamin, który zdałem za pierwszym... Krzysiek F. Zdecydowanie polecam :) (1) Kurs kończyłam w innej szkole jazdy, a dodatkowe jazdy wykupiłam w Elce i... A. :) (1) Wiedza teoretyczna przekazywana w interesujący sposób. Wykładowcy zawsze... Alicja Zdałem za pierwszym razem :) (1) Dziś rano zdałem egzamin na kat. A. Zawdzięczam to Krzyśkowi - prawdziwemu... Sebastian Monika - opinia (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem! Moim instruktorem był (polecony... Monika polecam!!!! (1) Dziś zdałam egzamin państwowy.Co prawda za 3-cim razem, ale to tylko i... Karolina Zadowolona, a jeśli instruktor, to tylko Michał J. (1) Skorzystałam z przyspieszonego kursu teoretycznego, co uważam jest znakomitym... Ania Genialnie! (1) Piękna sprawa! Część Teoretyczna Żadnych problemów z godzinami wykładów,... Filip Rewelacyjna szkola jazdy (1) Kilka tygodni temu ukonczylem kurs rozszerzony XL oraz zdalem za pierwszym... KrzysztofR Świtna Szkólka :) (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem, dzięki elcę school, tam wszystko... Dusia POLECAM :) (1) Kurs prawa jazdy zaczełam w innej szkole, w ,,Elce" dokupilam dodatkowe... Aga :) Szczęśliwy ze zdanego egzaminu. (1) Właśnie zdałem egz. na kat. A i bardzo się cieszę, że wybrałem Elkę:)... marpiek Laudate! (1) Dzisiaj, dnia 25 października roku pańskiego 2010 zdałem egzamin za pierwszym... Dominik (czyli ja) POLECAM!!! (2) Witam wszystkich serdecznie!!! Pragnę podzielić się dobrą wiadomością: ZDAŁAM... Angelika bez wątpienia najlepsza szkoła jazdy w trójmieście!!!! (1) kurs prawa jazdy zaczynałam w innej szkole, gdzie niestety tylko straciłam... D. POLECAM ELKĘ I ŚWIETNĄ PANIĄ INSTRUKTOR JULITĘ !!! (1) Polecam elkę każdemu kto obawia się kursu na prawo jazdy i liczy na... Ania M. Zdecydowanie polecam (1) Jeśli o mnie chodzi to chłopczęta i dziewczęta z elki są na 5+. Na zajęciach... Adaś gaduła