ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam wszystkim (1) Podziękowania przede wszystkim dla mojego instruktora Rafała Langowskiego.... b.m Elka jest WIELKA (1) Zdałam egzamin za 2 podejściem. Zdalabym za 1 razem, tylko ten stres.... Mój... karina Polecam (1) Zdecydowanie polecam egzamin zdalem za pierwszym razem.Polecam instruktora... Pawel
Polecam!! (1) Fajna szkoła, super instruktorzy, miła atmosfera;] Pozdrawiam ARKA K. i... Asia M. Tak trzymać! (1) ELKA przygotowała mnie bardzo solidnie, więc egzamin zdałem bezproblemowo za... Piotr aaa elka school jest wielka i to jest prawda!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem! Super podejscie instruktorów !! na prawde swietnie... MAGDALENA M. Dobra szkoła (1) Porządna szkoła jazdy:) Darek G. przygotował mnie tak do egzaminu, że zdałam... Karolina Z czystym sumieniem polecam (1) Polecam tę szkołę jazdy, ponieważ ma bardzo dobrze funkcjonujące biuro i... Tomek Wspaniała szkoła (1) Moge z czystym sumieniem polecic ta szkole jazdy. Trafilem tam czystym... Marcin Głombiowski REWELKA!!! (1) Elka School rewelacyjna szkola tak sie zlozylo ze w ostatniej chili z... Patrycja. S EDYTKO i ARTURZE dziekuję WAM !!!!! (1) W końcu zdałam! Egzaminów było kilka lecz nie udawało mi się przez stres jaki... Beata zdalam za pierwszym razem! (1) rewelacyjna szkoła, nareszcie trafiłam na ludzi, dla których nauczanie teorii... as Jestem kierowcą! (1) Egzamin zdany za trzecim podejściem. Polecam Elka School wszystkim, którzy... Jola PPS-PROFESJONALNIE PRZYJEMNIE SKUTECZNIE (1) Tak w skrócie można scharakteryzować szkołę. Bardzo profesjonalne podejście... E.C. new Driver - Barbasia (1) Zdałam!!! To niesamowite, że po tak długiej przerwie (5 lat) zdałam za drugim... Barbasia NAJLEPSZY OSK W GDYNI !! (1) W środę zdałem egzamin na kategorie B za 1 razem !! Dziekuję bardzo mojej... Michał ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Zdalam egzamin na prawo jazdy!!!chcialabym serdecznie podziekowac Czarkowi... Paulina P. zdałam:) (1) za pierwszym razem po..10latach przerwy:) i to chyba dostatecznie przekonuje... kasia Super eLka :P (1) Zdałem dziś za pierwszym razem polecam serdecznie :) Kamilek Zdałam!!! (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na tę szkołę. Choć potrzebowałam tylko... Ala