ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Najlepsza szkoła w galaktyce (1) Nie ma lepszej szkoły prawa jazdy, a wiem, co mówię, bo parę innych miałam... Asia ELKA JEST WIELKA!! (1) Drodzy Państwo, ta szkoła, to najlepsza nauka jazdy w Trójmieście!... Ada R. - opinia (1) Polecam instruktora Michała Jankowskiego! Pełen profesjonalizm! Dzięki niemu... R.
;))) (1) Polecam gorąco!!super szkoła!!zdałam za pierwszym razem!!nauki pobierałam u... aneta RUDA +ELKA SCHOOL=ZDANY EGZAMIN (1) SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA: -PANI MAJII ZA CIEPLO I WSPARCIE -DAREK GRDYK... VIOLETTA ELKA JEST WIELKA (1) Dzisiaj za pierwszym razem zdałem egzamin na prawko. Poziom nauczania i... Kursant ELKA SCHOOL - szkoła godna polecenia!!! (1) Ogromne podziękowanie za dobrą, miłą, sympatyczną, szybką, profesjonalną... Dominik Polecam (1) Super szkoła ;) bardzo miła obsluga oraz instruktorzy. Dzisiaj zdałam za 2... Martyna Polecam wszystkim (1) Podziękowania przede wszystkim dla mojego instruktora Rafała Langowskiego.... b.m Elka jest WIELKA (1) Zdałam egzamin za 2 podejściem. Zdalabym za 1 razem, tylko ten stres.... Mój... karina Polecam (1) Zdecydowanie polecam egzamin zdalem za pierwszym razem.Polecam instruktora... Pawel Polecam!! (1) Fajna szkoła, super instruktorzy, miła atmosfera;] Pozdrawiam ARKA K. i... Asia M. Tak trzymać! (1) ELKA przygotowała mnie bardzo solidnie, więc egzamin zdałem bezproblemowo za... Piotr aaa elka school jest wielka i to jest prawda!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem! Super podejscie instruktorów !! na prawde swietnie... MAGDALENA M. Dobra szkoła (1) Porządna szkoła jazdy:) Darek G. przygotował mnie tak do egzaminu, że zdałam... Karolina Z czystym sumieniem polecam (1) Polecam tę szkołę jazdy, ponieważ ma bardzo dobrze funkcjonujące biuro i... Tomek Wspaniała szkoła (1) Moge z czystym sumieniem polecic ta szkole jazdy. Trafilem tam czystym... Marcin Głombiowski REWELKA!!! (1) Elka School rewelacyjna szkola tak sie zlozylo ze w ostatniej chili z... Patrycja. S EDYTKO i ARTURZE dziekuję WAM !!!!! (1) W końcu zdałam! Egzaminów było kilka lecz nie udawało mi się przez stres jaki... Beata zdalam za pierwszym razem! (1) rewelacyjna szkoła, nareszcie trafiłam na ludzi, dla których nauczanie teorii... as