ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Polecam!!! (1) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem ;). wszystko zawdzięczam Elce School,... Olaf SOLIDNA I PRZYJEMNA SZKOŁA (1) ZDAŁAM ZA 1- M RAZEM DZĘKI MOJEMU PRZYSTOJNEMU INSTR, MARIUSZOWI C. FACHOWO I... Karola Super Szkoła (1) Chciałbym podziękować za super nauczanie.. Szczególne podziekowania dla... Przemek
*****POLECAM (1) Serdecznie polecam. Przygotowanie teoretyczne i praktyczne na wysokim... Monika Tylko ELKA SCHOOL (1) Polecam elke school! Polęcam tę szkołę jest naprawde w 100% profesjonalna!... Karolina S. OLD - FASHIONED MAN - ZDAŁ EGZAMIN W PIERWSZYM PODEJŚCIU (1) Zdałem w pierwszym podejściu - rocznik 1961 ! Wiedza, jaką wyniosłem z... GRZEGORZ za 1 razem !!!! (1) Chciałbym podziękować panom istruktorom Walczakowi i Grydykowi za bardzo... Wiktor Dąbrowski 100 % POZYTYW !!!!!!!! (1) Tak wykwalifikowanej, sympatycznej a przede wszystkim pomocnej kadry to ze... Piotr z Rumii Bardzo dobrze (1) Pomagają bez problemu zdać, a Pani Edyta jest strasznie fajna. Adaś Prawko tylko z ELKA SCHOOL (1) Szkoła na wysokim poziomie. Zajęcia teoretyczne prowadzone w łatwo... Joanna Robert Braszka - opinia (1) Z pewnością najlepsza szkoła jaką mogłem wybrac ..MIła obsługa wszystko... Robert Braszka SUPER,REWELACJA !!!!! (1) Dla mnie najlepsze co mogłam wybrać. Do "prawka" wróciłam po kilkuletniej... Asia "Egzamin zakończony wynikiem pozytywnym.." (1) 13.10.2009 r. godzina 7:44 (pierwsze podejście) i w uszach tylko słowa:... Paulina Napłoszek NAJLEPSZA SZKOŁA W MIEŚCIE!!! (1) Wczoraj podeszłam do podwójnego egzaminu i zdałam za pierwszym razem :) To... Dominika Frejlich :) (1) UDAŁO SIĘ JEEEJEEEJEEEE :):):) Sama do tej pory nie wierzę, ale jednak ! Do... ANGELIKA Stanowczo polecam! (1) Dzisiaj zdałam egzamin na kategorie B.Jestem bardzo szczęśliwa i jednocześnie... Ol@ Polecam!! (1) Dzisiaj rano zdałam egzamin na motocykl za pierwszym razem!! Bardzo dziękuje... Sylwia Śmigielska Profesjonalna szkoła (1) Zdałem za pierwszym razem. W zasadzie taka rekomendacja powinna wystarczyć... Artur agnieszka - opinia (1) ZDAŁAM ZA DRUGIM PODEJŚCIEM ..:) SZKOŁA ŚWIETNE PRZYGOTOWAŁA MNIE DO KURSU... agnieszka :) (1) Atmosfera super, można tu zrobić prawko bez problemu, a potem liczyć na... Paula