ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Elce School nawet afera w Pordzie nie straszna:) (2) Elka school to szkola, dzieki ktorej moglam spelnic swoje marzenie, zdalam... Patrycja Wielkie dzięki :) (1) Dwanaście godzin temu, zdałam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy. Do... Ania World Cup w nauczaniu (2) co tu dużo pisać....kobieta, blondynka i zdałam za pierwszym razem!!!!!... Kasia
Zachecam innych (2) Własnie zdałam egzamin praktyczny i juz niedługo bede szczsliwa posiadaczka... Marta Brodecka/Maćkowska naj :) (2) Nie wiadomo co jeszcze napisać. Atmosfera bardzo dobra, przyjazna, duuużo... katarzyna marucha taki komplement usłyszałam: "męski sposób prowadzenia samochodu" (2) zdałam za pierwszym razem!!!!!!! szok sama nie mogłam w to uwierzyć, zawsze... Elżbieta Jurga SZKOŁA PIERWSZA KLASA !!!! POLECAM (2) Zdałam za PIERWSZYM razem !!!!! Zawdzięczam to przede wszystkim mojemu... Agnieszka Szkoła marzenie, która marzenia spełnia..... (1) Szkoła wyjątkowa, absolutny profesjonalizm, niebywale przyjazna atmosfera.... Kasia Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem:) Miła i przyjazna atmosfera w ELCE. Profesjonalne... Karolina Natali - opinia (1) Polecam wszystkim ktorzy chca zdac. Ucza skutecznie i bezstresowo!... Natali Oda do ELKI S. (1) Tak, nad morzem jest ta szkoła Już od progu Ciebie woła ELKA SCHOOL się tak... Dagmara POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) BARDZO polecam eLeczkę! Zdałam dziś za pierwszym razem !! Dzięki panu Zenkowi... Ola B. Tylko ONi :) Oni są WIELCY :) (1) c.d :) Artur nie zapomnę nigdy tego czego mnie nauczyłeś.Lekcję były zawsze... Karolcia Tylko ONi :) Oni są WIELCY :) (1) 5.02.2009 :) To w ten dzień właśnie o godzinie 8.00 usłyszałam te piękne... Karolcia MG - opinia (1) Polecam i jeszcze raz polecam!!! Zdałam za pierwszym razem!!!! MG szkoła mistrzów :) (1) Do Elki trafiłam przypadkiem, ofertę znalazłam w internecie i czytając... blondyna ZDAŁAM ZA 1-SZYM RAZEM!!!!!!! (1) zdałam za pierwszym razem!!!!! własnie dzisiaj (28 stycznia)!!!!! i to dzięki... Anita NIE MA LEPSZEJ SZKOŁY niż ELKA SCHOOL (1) NIE MA LEPSZEJ SZKOŁY niż ELKA SCHOOL. Kiedy 6 lat temu zaczynałam kurs na... Emilka Krzywicka Na tak (1) Nie wiedziałam, jaką szkołę jazdy wybrać. Trafiłam w internecie na Elkę... Barbara Jędryka Wielkie dzięki:))) (1) W sobotę zdałam egzamin...moje pierwsze podejście zakończone sukcesem.Wielkie... Kamila