ELKA SCHOOL Gdynia

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! (1) Mogę powiedzieć uczciwie: jestem stałą klientką ELKI - kurs teoretyczny... Kasia Polecam (1) Jak najbardziej polecam Elkę School. Reprezentują naprawdę wysoki poziom.... Bartek R DLA DARKA JABŁONSKIEGO (3) Jeżdziłam z Darkiem na automacie nauczył mnie super !!!!!!!!!!.Ale nie... HELENEK SZ.
elka school (2) Podziękowania dla Darka Jabłońskiego z elka school :Darku prawie zrobiłeś ze... Lucyna Z. PODZIĘKOWANIE DLA DARKA JABŁONKIEGO (1) Jeździłam z DARKIEM na automacie nauczył mnie super !!!!!!!!!.Ale nie... HELENEK Zdecydowanie najlepsi z najlepszych! :) (1) Kurs co prawda zrobiłam w wakacje, ale długo chodziło mi po glowie, aby... Paulina Kompetentna i elastyczna firma (1) Polecam każdemu, szkoła wychodzi naprzeciw potrzebom kursanta. Chciałem mieć... Adam Zdałam za pierwszym razem !!!!!!!!!! (1) Elka School jest najlepszą szkołą jaką znam! Instruktorzy, panie w biurze... Kinga Polecam :) (1) Zawsze myślałam ze to niemożliwe ale staje się możliwe :) yeaaach ZDAŁAM... Olcia gorąco polecam (1) Szkoła posiada wykwalifikowaną kadrę o profesjonalnym podejściu do nauczania,... SB Najlepsza! ;-) (1) Szczerze polecam Elke, teoria jest latwa, szybka i przyjemna, nie zanudza,... Bartek Elka School - The Besttttttttt !!! (1) Naprawdę najlepsza szkoła w Trójmieście. Obsługa - najwyższa klasa, zajęcia... Szredi Polecam (1) Wielkie podziękowania dla p .Roberta Menesa za profesjonalne i bardzo dobre... Artur :) (1) Obsługa w biurze bardzo dobra, część teoretyczna przeprowadzona w bardzo... Lola Elka school is cool :) Wielkie dzięki Pawle, Marysiu (1) Wielkie dzięki dla Pawła Solorza za cierpliwość, dużą wiedzę i świetne... Magda Ola - opinia (1) Polecam wszystkich osobom szkołę Elka School! Wszystko było idealnie... Ola Polecam! (1) Szczerze polecam naukę jazdy w Elka School oraz instruktora p. Kazimierza,... Kasia C. Polecam! ;)) (1) Świetnie zorganizowane zajęcia teoretyczne jak i praktyczne. Tutaj... Natalia :) Polecam Panią Marię Pułas (1) Serdecznie polecam Panią Marię Pułas! Pełen profesjonalizm- świetnie... Kasia Polecam! (1) Po nieudanej nauce w innej szkole, zdecydowałam się na Elka School i to był... Iwona H.